SENEST SET
FAVORITTER

Bøgeskovvej 20, 3490 Kvistgård

Indhegnet grund i Kvistgård

1.975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34202394Type : Grunde

Indhegnet grund med god beliggenhed i Kvistgård

Der er ikke mange erhvervsgrunde til salg i Nordsjælland, men nu udbydes 3.256 m² indhegnet grund på lukket vej i Kvistsgårds erhvervskvarter. På grunden der er belagt med stabilgrus er der et fint stålhegn og låge om hele grunden .
Erhvervsområdet ved Hejreskovvej, Bøgeskovvej og Egeskovvej rummer mange produktionsvirksomheder hvor medicinal virksomheden Bawarian Nordic er den største af naboerne. Området afgrænses af tætte og høje beplantningsbælter og øvrig beplantning, og er derfor godt skjult for omgivelserne, særligt i sommerhalvåret, hvor der er blade på træerne. Bagsiden af grunden vender ud mod Kongevejen dog med en støjvold i mellem. Her vil der kunne afskiltes ud mod vejen.
Med den nye Lokalplanen er der givet tilladelse til en bebyggelsesprocent på 60 %, dvs der kan opføres ca. 1.860 m² på grunden i op til 10 meters højde. Der er forholdsvise frie krav til arkitektur, materiale, farver og antal tageareal mv.
Grunden kan købes som den er, men der vil også blive udarbejdet et par forskellige projektmuligheder på grunden, såfremt man eks ønsker at leje en stor lagerhal eller lignende. Ring for yderligere info.
Købsprisen tillægges moms da dette sker ved salg af erhvervsgrunde.

Økonomi

Pris i kr.
1.975.000,-
Pris pr. m² kr.
631,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
3132 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3132 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere