SENEST SET
FAVORITTER

Prøvestensvej 20, 3000 Helsingør

Butiksejendom

12.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jeff Henriksen
Telefon +45 4050 XX XX Se nummer
E-mail xx@gottliebpartners.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 220919188Type : Detailhandel/butik

beliggende i velbesøgt indkøbscenter

Ejendommen har et areal på 830 m2 , er beliggende på et grundareal på 911 m2 og har tidligere været udlejet og anvendt til en meget velbesøgt og populær Japansk restaurant, som desværre som konsekvens af Corona-nedlukning ikke kunne fortsætte restaurantionsdriften.

Ejendommen er derfor indrettet med et meget stort serverings- og salgslokale, hvor selve restaurantionslokalet var indrettet, et stort barmiljø samt et stort område til køkken, hvor blot udsugning og kølerum er tilbage.

Endelig er der 4 store og handicapvenlige toiletter i lejemålet.

Bygningen er opført i betonelementer i 1984 og ombygget til restaurationsbrug i 2014. Taget er udført med tagpap med hældning og bliver opvarmet med fjernvarme.

Lokalplanen tillader en bred anvendelse indenfor detail- og daglivarehandel samt mindre fremstillingsvirksomheder, hvilket lokalerne er yderst velegnende til.

Lejemålet vil udover restaurant og dagligvare også være yderst velegnet til detailbutik med behov for stort butikslokale, showroom for el-biler og meget andet.

Prøvestenscentret er et populært handelscenter i Helsingør. Centrets beliggenhed er optimal i tilknytning til E47 motorvej til/fra København, som er indfaldsvejen til Helsingør by fra det meste af Nordsjælland. Tæt på centret er der flere større boligbebyggelser.

Centrets popularitet har været stødt stigende de seneste år og en del af handelsaktiviten fra Helsingør centrum er derfor flyttet til centret – bl.a. pga. de mange parkeringsmuligheder.
Centret er godkendt til dagligvarehandel, restaurant, detailhandel og liberalt erhverv.
Udover Borgerservice findes butikskæder som Matas, Skousen, Kvickly, Netto, Lidl, Thansen, Harald Nyborg samt nogle pizzaria, Kebabbar m.m.

Buslinjerne 353 og 803 kører i fast rutefart til området og der er parkeringspladser flere steder rundt i Prøvestenscenteret. Derudover ligger Snekkersten Station tæt på centret.

Forslag til anvendelse

Dagligvarehandel
Showroom

Økonomi

Pris i kr.
12.000.000,-
Pris pr. m² kr.
14.458,-
Årlige driftsudgifter kr.
124.510,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
150,-

Lokalet

Etage areal
830 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
911 m²

Faciliteter

Handicapvenlig
Parkeringsplads
Toiletter
Køkken

Teknik

Fjernvarme
Kølerum
Udsugning

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere