SENEST SET
FAVORITTER

Stengade 75A, 3000 Helsingør

Se lige hér - enestående tilbud

2.350.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4921 XX XX Se nummer
E-mail xx@ernstsorensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6520AType : Detailhandel/butik

Fantastiske lokaler i Smukt Pakhus v/havnen

I dette meget harmoniske og smukke pakhus helt nede ved Statshavnen tilbydes hele stueetagen incl. kælderen nu til leje. Ialt 315 m2 med helt enestående beliggenhed og en imponerende smuk facade ud til Stengade, som indtil 100 meter herfra er gågade. Der må køres på denne strækning og der er mulighed parkering i kort tid umiddelbart uden for forretningen her. Kun 50 meter herfra ligger to-tre dejlige restauranter, og hus nummer 5 herfra er Kronborg. Dejligt stort lyst salgslokale med stor lofthøjde og søjler, der giver en helt speciel oplevelse af rummet, samt hvælvinger ikke kun ud mod gaden, men også inde i forretningen nogle meter fra bagvæggen. Selve lokalet i gadeplan er 164 m2 incl. lille kontor/køkken-afdeling og et toiletrum. Der er fuld kælder under, og adgang til kælderen er ad en åben trappe næsten bagest i forretningen. Kælderen er god og tør og meget, meget anvendelig. Der er udmærket lofthøjde, og her har været systue og montering af forskelligt, mens der blev drevet gardin-forretning og lignende hér i lokalerne. I kælderen er yderligere to rum, det ene som kontor, det andet som systue. Af kælderarealet er ca. 35 m2 udlånt til ejerforeningen.

Der er masser af el-udtag til belysning, og en del belysning kan evt. købes af udlejer. Et lokale, der så absolut skal opleves. Mange anvendelsesmuligheder. Ring og hør nærmere - eller aftalt tid for besigtigelse.

Alt fremtræder ganske velholdt.

Økonomi

Pris i kr.
2.350.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
39.828,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
121,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
328 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
211 m²

Faciliteter

Kælder
Parkering
Toiletrum
Køkken
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK