SENEST SET
FAVORITTER

Munkegårdsvej 29, 3490 Kvistgård

Blandet bolig og erhverv i Kvistgård

3.350.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 342345632Type : Andre typer

Kvalitetsejendom med uanede muligheder

Beliggende centralt i Kvistgård findes denne yderst velholdte og indflytningsklare murstensvilla med masser af tilbyggede kvadratmeter, som giver de perfekte rammer for drømmeboligen.
Huset har historie som byens lokale bager og derfor har ejendommen gode muligheder for en kombination af bolig og erhverv.

Hovedhuset har en perfekt planløsning med stor entré, nyere Kvik-køkken, stor stue med direkte udgang til have og træterrasse.
Derudover fordelingsgang til et mindre soveværelse og opgang til 1. sal som indeholder 3 gode og regulære soveværelser samt flot flisebadeværelse.

Huset er tilbygget med yderligere kvadratmeter indrettet med badeværelse, flot te-køkken, stort værelse. Herfra er der også nedgang til kælder med god plads og vaskefaciliteter.
Denne tilbygning har status som erhverv, hvorfra du kan have din egen virksomhed eller se det som potentiel udlejningsforretning.
Fra denne tilbygning er der udgang til en aflukket og solrig gårdsplads og derudover indgang til stor garage sammenhængende med 2 udhuse, som kan benyttes som værksted, lager, opmagasinering mv.

Kvistgård er en yderst centralt beliggende by i kommunen med kort afstand til Helsingørmotorvejen. Derudover nem vej til de populære kystbyer Helsingør, Espergærde og Hornbæk.
En yderst velholdt og veldisponeret kvalitetsvilla med mange anvendelsesmuligheder både som privat bolig og erhvervsmulighed.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhverv

Økonomi

Pris i kr.
3.350.000,-
Pris pr. m² kr.
18.611,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
180 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1014 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Kælder
Træterrasse
Gårdsplads
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere