SENEST SET
FAVORITTER

Stengade 5A, 3000 Helsingør

Udlejningsejendom centralt placeret i Helsingør !

9.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4926 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 964MT131022BType : Andre typer

Ejendom allerede opdelt i ejerlejligheder !

Velkommen til Stengade 5A-B.

Man finder ikke en meget bedre placering for en udlejningsejendom i Helsingør, centralt placeret i starten af Stengade, som er Helsingørs travle og mest
befærdede handelsgade.
Ejendommen er opført i 1988, og er løbende vedligeholdt, således at en ny køber overtager en ejendom uden bekymringer og med absolut ingen vedligeholdelses efterslæb.

Ejendommen består i dag af 3 selvstændige ejerlejligheder, men sælges i dag som én samlet ejendom.

Ejerlejlighed nr. 1, der har adgang fra Stengade 5A, er en erhvervsejerlejlighed, som indeholder stueetage og kælder, hvor hele stueetagen på de i lejekontrakten oplyste 161 m2. i dag er udlejet til Velværehuset, som anvendes til klinik / behandlerrum af flere behandlere. God indgang fra Stengade med handicap venligt toilet og godt venteværelse. Mange gode behandlerrum og hyggeligt the-køkken.
Kælder etagen er ligeledes yderst anvendelig, og de 107 m2. fordeler sig over stort flot træningsrum med parketgulv og spejlvæg, skabsgang med omklædning, to badeværelser, teknik / fyrrum, 2 disponible rum til kontor / lager og er pt ved at blive udlejet til ny erhvervslejer.

Ejerlejlighed nr. 2 + nr. 3, består af to pragtfulde beboelses lejligheder, som i henhold til BBR er oplyst til 149 og 139 m2.
Begge beboelses lejligheder har adgang fra Stengade 5B via indvendig trappe til 1.sal og har tilmed udnyttet 2.sal, ligeledes finder man adgang fra en meget hyggelig have på modsat side af ejendommen. Beboerne i lejlighederne har brugsret til haven, som har flere hyggelige kroge. Man finder i haven ligeledes et skur til opbevaring med separat afdeling til affaldsbeholdere.
Den største af disse lejligheder står uudlejet, således at en ny ejer selv kan disponere over den, eller finde egen lejer. (at finde ny lejer til denne lejlighed, er i Helsingør ikke noget problem)

En helt igennem fantastisk ejendom, som ligger på en af de absolut bedste placeringer i Helsingør centrum, 5 minutters gang fra Helsingørs tog og bus station og med færge overgang til Helsingborg.

Alt i alt en meget sikker investering, som for den nye ejer på sigt rummer flere gode muligheder, for en ejendom allerede opdelt i ejerlejligheder.

Kontakt os endelig for nærmere information på Tlf.: 49 26 11 00, tast 2 for erhverv.

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Pris i kr.
9.500.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
532.080,-
Pris pr. m² kr.
17.086,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
957,-
Årlige driftsudgifter kr.
83.912,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
151,-

Lokalet

Etage areal
556 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Omklædning
Toilet
Kælder
Træningsrum
Parketgulv
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere