SENEST SET
FAVORITTER

Jernbane Alle 6, 3060 Espergærde

Erhvervs- og kontorejendom

15.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34202243Type : Andre typer

Erhvervs- og kontorejendom i klassicistisk byggestil

Erhvervs - og kontorejendom bygget i klassicistisk byggestil med mange flotte byggedetaljer beliggende i det gamle Espergærde.

Bygningen, som er på i alt 548 m² inkl. underetage, er opført i 1905 og bygget med 2 fulde etager med tagetage og med underetage/parterre.

Facader og gavle er murede og hvidpudsede og med flotte detaljer såsom murede gesimser, buede murerstik over vinduer, udsmykkede sålbænke og små altaner, taget er et sadeltag med kviste og beklædt med nyere tegltagsten og nye tagrender og tagnedløb. Udvendige døre og vinduer er med massivt træ og med termoruder.

Indgang sker fra bygningens indergård eller via flisebelagt sti fra Jernbane Alle til indgangsportal/trapperum med høje træpaneler og marmorklinkegulve. Fra trapperum er der adgang til kælder, forstanderkontor samt til stort opholdsrum og spisesal med ca. 3,5 meters loftshøjde, fantastisk loftstuk udsmykning, høje træpaneler og marmorklinkegulve, fra opholdsstuen er der adgang til udvendig terrasse.
Fra trapperum er ligeledes adgang til stort industrikøkken med vinylgulve og vægfliser. Fra indergården er der adgang til et selvstændigt beliggende kontor på ca. 38 m².

Første salen på 194 m² indeholder trappe fra stueetagen samt bagtrappe og fordelingsgang med adgang til nyrenoverede toiletter og badeværelser med gulvklinker og hvide vægfliser samt fælles køkken med linoleumsgulv samt adgang til 6 beboelsesværelser i forskellig størrelse. Gulve er overalt belagt med marmorklinker og lofter er pudsede og malede.

Tagetagen på 88 m² indeholder bagtrappe fra stueetagen og fordelingsgang med adgang til nyrenoverede toiletter og badeværelse med gulvklinker og hvide vægfliser samt fælles køkken med linoleumsgulv samt adgang til 4 beboelsesværelser.

Underetagen/parterren på 160 m² indeholder indgang fra nordlige gavl til fordelingsgang med marmorklinker, viceværtkontor, stort mødelokale, tørrerum, arkivrum, varmecentral samt depotrum til køkken.

Rundt om bygningen er der anlagt flot haveanlæg med sf-befæstet gangstier og terrasser, blomsterbede, diverse træer og græsarealer og der er ligeledes opført to carporte på henholdsvis 33 og 36 m².

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
15.000.000,-
Pris pr. m² kr.
34.247,-
Årlige driftsudgifter kr.
135.527,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
309,-

Lokalet

Etage areal
438 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
970 m²

Faciliteter

Altan
Arkivrum
Badeværelse
Gulvklinker
Haveanlæg
Kviste
Kælder
Linoleumsgulv
Mødelokale
Opholdsrum
Sadeltag
Terrasse
Toiletter
Vinylgulv
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere