SENEST SET
FAVORITTER

Rosenkildevej 52A, 3000 Helsingør

Attraktiv bolig- og erhvervsejendom

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8061BType : Andre typer

Attraktiv bolig- og erhvervsejendom i ét med butikslokale

Centralt i Helsingør på Rosenkildevej, dén der fører ind til midtbyens inderkreds, byder denne spændende ejendom sig nu til i nr. 52A. Ejendommen kombinerer en blandet bolig- og erhvervsdel.

Ejendommen er i udmærket stand og rummer først og fremmest et attraktivt butikslokale med tilhørende stort køkken og to separate køle-/fryserum, hvilket skaber de ideelle forudsætninger for at åbne et cateringfirma, take away-restaurant, bageri eller en god lille café.

I forhold til den mere administrative del af virksomheden hører der også en række gode faciliteter til, båd et godt kontorlokale samt en salgsafdeling, et wc og en stor kælder på 80 kvadratmeter, hvor de fem disponible lokaler åbner for flere anvendelsesmuligheder og god lagerplads.

Boligdelen udgøres af ét stort rum, der indbyder til forskellige indretningsmuligheder, ligesom man kan vælge at tage rummet i brug på anden vis. Det er også muligt at leje denne afdeling ud og derved adskille bolig- og erhvervsdelen.

Ejendommen præsenterer en god synlighed ud mod vejen lige på hjørnet af Rosenkildevej og Belvederevej. De store butiksvinduer ud mod gaden gør det nemt at synliggøre sit sortiment, og der er tilmed god plads til at kunderne kan parkere ved siden af ejendommen. Kvarteret omkring består af blandede bygninger, båd lejlighedskomplekser, villaer og et par spisesteder. Der er kun én kilometer ind til hjertet af Helsingør med Stationen og de øvrige butiks- og indkøbsmuligheder, så man hurtigt kan smutte ind til et frokostmøde eller komme nemt ud på jobbet med offentlig transport.

Vi står klar til at give dig en fremvisning og fortælle om de forskellige muligheder her på Rosenkildevej 52A.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
22.558,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
150,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
150 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
422 m²

Faciliteter

Fryserum
Kælder
Wc

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK