SENEST SET
FAVORITTER

Mørdrupvej 107A, 3060 Espergærde

Blandet ejendom med bolig og erhverv

3.650.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 48 26 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34201751Type : Andre typer

Stor ejendom med blandet bolig og erhverv

Her er ejendommen som byder på masser af muligheder. Har man drømmen om at være selvstændig og åbne liberalt erhverv, så er dette muligheden. Leder man efter en ejendom til 2 familier eller som investering og leje ud, så er dette muligheden. Murstens ejendom som er opført i 1890 og består af blandet bolig og erhverv. Det er rigtig mange kvm med selve hovedhuset på 141 kvm samt erhvervsdelen på 245 kvm. Stor grund på 1.114 kvm som er delt op mellem de 2 boliger, så der er en god størrelse have til hver samt parkeringspladser.Huset består af entre med adgang til pænt køkken med lyse elementer og videre til 2 store og lyse stuer samt et godt soveværelse. Herfra er der videre udgang til terrasse og haven. Badeværelse med hvide fliser, brus og vaskemuligheder. Opgang til 1. sal med et værelse samt et stort soveværelse. Her finder man også et pænt og istandsat toilet. Her er der plads til en familie.
I bolig nr. 2 finder man et stort alrum med et flot køkken, hvor der err godt med skabs- og bordplads samt plads til stort spisebord. I forlængelse af spisekøkkenet har man opholdsstuen og adgang til stort toilet hvor der kan etableres en bruseniche. 2 gode og rummelige soveværelser samt et depot/teknik rum. Fra værelserne har man udgang til terrasse og haven. Erhvervsdelen som nu fungere som en frisørsalon består af et stort åbent lokale, hvor der er mange muligheder for at udnytte det efter hvilket erhverv man ønsker at have, samt der er et depotrum, køkken med spiseplads samt badeværelse. Det hele i flot og velholdt stand.

Forslag til anvendelse

Liberalt erhverv
Frisørsalon

Økonomi

Pris i kr.
3.650.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
386 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1114 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Toilet
Spiseplads
Parkeringsplads
Terrasse
Køkken
Depotrum
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK