SENEST SET
FAVORITTER

Krudtværksalleen 23A, 3300 Frederiksværk

Spændende erhvervsejendom

1.595.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8808Type : Lager & Produktion

Spændende erhvervsejendom med plads til lager, værksted eller kontor

Helt for enden af Krudtværksalleen ligger en spændende bygning fyldt med anvendelsesmuligheder. Selvom ejendommen ligger på en lejet grund, er bygningen nu til salg og har et stort potentiale som for eksempel kontor eller lagerejendom - og bare rolig, for der er mange år tilbage af lejekontrakten med Halsnæs Kommune, som løber helt til 2051.

En rød træfacade med hvidsprossede vinduer, masser af parkeringsmuligheder og en god, stor grund med varieret beplantning. Førstehåndsindtrykket fejler ikke noget, og i baghaven løber åen, mens Frederiksværk Eng er en af de nærmeste naboer. Der er altså masser af mulighed for at nyde de naturskønne omgivelser i enten haven eller de omkringliggende arealer, mens selve ejendommen rummer plads til både erhverv og gode personale område.

Først kigger vi nærmere på erhvervspotentialet med en stor garage og hele fem voluminøse disponible rum, hvor weblager, kontorlokale, værksted eller noget helt syvogtyvende kan finde plads. Her er desuden også badeværelse med vaskefaciliteter og brus, ligesom det ene disponible rum har håndvask.

Dertil kommer et samlet personalefacaliteter med stue, spisestue og køkken i ét samt to kontorer og et gæstetoilet. Fra det hyggelige personalehjørne er der direkte adgang til erhvervsfaciliteterne, der breder mulighederne for anvendelse markant ud.

Beliggenheden er centralt i Frederiksværk, men stadig uforstyrret med rolige veje og grønne stisystemer. Der er 600 meter til Nørregade med flere indkøbscenter, dagligvareforretninger og hygge langs åen, mens der er 1,2 kilometer til Frederiksværk St. og 1,5 kilometer til Hillerødvej - altså nemt og hurtigt forbundet med resten af Sjælland.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager
Lagerejendom

Økonomi

Pris i kr.
1.595.000,-
Pris pr. m² kr.
5.656,-
Årlige driftsudgifter kr.
64.865,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
230,-

Lokalet

Etage areal
282 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1429 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Gæstetoilet
Parkeringsmulighed
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere