SENEST SET
FAVORITTER

Hanehovedvej 54, 3300 Frederiksværk

Mulighedsrig brugerejendom med stor grund

6.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8490Type : Lager & Produktion

Mulighedsrig brugerejendom med 6.791 kvm stor grund

Denne rummelige brugerejendom ligger på Hanehovedvej 54 i Frederiksværk ? med front mod den travle Hundestedvej, hvorfor synligheden og de trafikale forhold er i top. Det her er uden tvivl ideelle rammer for fx automekanikeren, der er på udkig efter et nyt og funktionelt sted til sin virksomhed.

På adressen venter den spændende matrikel, som fordeler sig over intet mindre end 6.791 kvadratmeter. Foran erhvervsmålet er der anlagt en stor parkeringsplads med afmærkede p-båse, hvilket giver plads til ansatte såvel som kunder ? den store matrikel giver sublime muligheder for opbevaringsplads, men der er ligeledes mulighed for at udstykke grunden, ligesom det er tilladt at bygge op til 3.100 kvadratmeter mere.

Bygningen fremstår velholdt, og de 281 kvadratmeter fordeler sig over en optimalt udnyttet rumfordeling. I stueetagen venter 3 store værksteder med porte, som kan omdannes til elporte. De 3 værksteder er opdelt, så der er 2 i samme størrelse og det sidste er dobbelt så stort. Dertil kommer disponible rum med gode anvendelsesmuligheder samt WC og badeværelse. Derudover byder 1. salen sig til med 2 store lagerrum, et uudnyttet rum og et disponibelt rum ? her kan du med andre ord få det lige præcis, som du har brug for.

Selvom adresse siger Hanehovedvej 54, strækker grunden sig hele vejen ned til Hundestedvej, hvilket, som vi allerede har afsløret, giver god synlighed for forbipasserende. Det her livlige industriområde huser alt mellem himmel og jord, og fra adressen er der blot 240 meter til Hanehoved St. med tog mod Hundested og Hillerød. Infrastrukturen er i top, og der er hverken langt til Hillerød, Frederikssund, Ullerup eller Helsinge.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
6.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
40.396,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
144,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
281 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6791 m²

Faciliteter

Badeværelse
Lagerrum
Parkeringsplads
Wc
Port
+Mere

Teknik

Elport

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK