SENEST SET
FAVORITTER

Hanehovedvej 54, 3300 Frederiksværk

Erhvervsgrund på 5.241 kvm

3.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8596Type : Grunde

Mulighedsrig erhvervsgrund på 5.241 kvm

Denne erhvervsgrund ligger på Hanehovedvej 54 i Frederiksværk ? med front mod den travle Hundestedvej, hvorfor synligheden og de trafikale forhold er i top. Det her er uden tvivl ideelle rammer for transport virksomhed eller lagerhal hvor man ønsker en god synlighed for sin virksomhed.

På adressen venter den spændende matrikel, som fordeler sig over intet mindre end 5.241 kvadratmeter. Der vil blive indkørsel via Hanehovedvej 54 og skal deles med den nuværende ejendom. Grunden er nem at gå til og kan rumme op til ca. 2.500 m2 nybyg.

Selvom adresse siger Hanehovedvej 54, strækker grunden sig hele vejen ned til Hundestedvej, hvilket, som vi allerede har afsløret, giver god synlighed for forbipasserende. Det her livlige industriområde huser alt mellem himmel og jord, og fra adressen er der blot 240 meter til Hanehoved St. med tog mod Hundested og Hillerød. Infrastrukturen er i top, og der er hverken langt til Hillerød, Frederikssund, Ullerup eller Helsinge.

Økonomi

Pris i kr.
3.200.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.396,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5241 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere