SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 9C, 3300 Frederiksværk

Indretningsvenlig brugerejendom

895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8870Type : Detailhandel/butik

Indretningsvenlig brugerejendom i attraktivt område

Velkommen til Nørregade 9C, hvor en nydelig brugerejendom nu udbydes. Hele ejendommen er i god stand og disponerer over et stueplan med gang og toilet samt et kælderplan, der fordeler sig over tre disponible rum og et vaskerum.

Erhvervsområdet tager sig ud i form af et pænt butikslokale, der kan benyttes som salon, kontor, eller hvad I ellers kan finde på. Grundet lokalets imponerende vinduespartier, er I sikret en stor facade til udstilling, så kunderne nemt kan lokkes til. Lokalets stand er desuden i top med et velholdt gulv, hvide vægge og højt til loftet. Vender I opmærksomheden mod kælderen, kan I glæde jer over de disponible rum, hvor I har muligheden for at sætte jeres eget præg i form af udsmykning og brugsfunktion. Her er der både plads til opbevaring, kontor og et lounge-område til pauserne. Lyder det ikke skønt? De praktiske elementer kan derudover holdes hernede, da I finder både vaskefaciliteter og fyr.

Ejendommen er udstyret med et gårdmiljø, hvor I kan parkere cyklerne, mens der er plads til bilerne ved parkering på Allegade eller Kirkegade. Da I er placeret centralt på Nørregade, er I sikret en ideel synlighed. Her befinder I jer blandt historiske bygninger og midt i en hyggelig gade, mens de omkringliggende, spændende butikker ligeledes lokker mennesker til. Dette gør ikke bare, at I er sikret et optimalt kundeflow, men også at I altid kan komme ud og få dækket jeres egne behov for eventuel shopping samt købe ind til forfriskninger eller til frokosten. Derudover skal I ikke gå langt for offentlig transport, mens området er præget af flere natursteder og grønne arealer, som bare fungerer som en ekstra fordel.

Forslag til anvendelse

Butik
Butikker

Økonomi

Pris i kr.
895.000,-
Pris pr. m² kr.
17.212,-
Årlige driftsudgifter kr.
10.469,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
201,-

Lokalet

Etage areal
52 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
420 m²

Faciliteter

Toilet
Gårdmiljø
Lounge
Parkering
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere