SENEST SET
FAVORITTER

Rishøjvej 1, 3200 Helsinge

Byggegrund på 2.501 m² i Annisse Nord

843.750,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 23 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8105Type : Grunde

Stor og spændende byggegrund på 2.501 m² i Annisse Nord

Nordicals har nu fornøjelsen af at kunne udbyde en stor og attraktiv grund til salg midt i Annisse Nord; et skønt lokalsamfund bare tre kilometer syd for Helsinge. Grunden er på 2.501 m² og ligger utrolig centralt i det hyggelige bysamfund ? lige ved siden af de gode stisystemer og med mindre end 250 meter til Bjørnehøjskolen og den tilhørende sportshal Bjørnehøjhallen, der samler de lokale beboere til forskellige idrætsfaciliteter året rundt.

Grunden står helt bar hen med bevoksning af græs, buske og træer. Det betyder, at den først skal byggemodnes ved at udføre varme- og elektricitetstilførsel m.m. i området, inden den er klar til bebyggelse. Dernæst kan man ifølge Byplanvedtægt 15 HK anvende grunden til at opføre bygninger "til de for kvarterets daglig forsyning nødvendige butikker". Noget såsom en lokal dagligvarebutik ville således være oplagt! Der kan i tilknytning hertil opføres én bolig.

Annisse Nord og denne nøjagtige placering gør det attraktivt at bygge erhverv og bolig. Byen har et indbyggertal på lige over 1.500, og der er ingen konkurrence i forhold til butikker, indkøb osv., og p.t. skal man ind til Helsinge for at gøre sine indkøb. Dermed kan du nu sikre dig at blive byens go-to-forretning, når der skal handles ind af forskellig slags. Ganske få meter fra grunden kører der gode busforbindelser i retning mod både Hillerød og Helsinge, og generelt er der bare tale om en god og synlig beliggenhed, hvor alle folk i byen kommer forbi, hvad end de følger deres børn til skole, skal til gymnastik i hallen eller bare er ude at lufte hunden langs stisystemerne.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Økonomi

Pris i kr.
843.750,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.246,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2501 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere