SENEST SET
FAVORITTER

Møllestien 65, 3200 Helsinge

Mulighedsrig brugerejendom centralt i Helsinge

2.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8195Type : Detailhandel/butik

Nabo til et stort nyt bolig område

På Møllestien 65 og 67 i Helsinge udbydes nu denne spændende brugerejendom, som giver den erhvervsdrivende en lang række muligheder, ikke mindst pga. de to bygningers fremragende størrelse og selve opdelingen, som faktisk gør det muligt at drive to separate virksomheder fra én matrikel.

Den mindste af de to ejendomme er den charmerende gule bygning, som frem til i dag har været kendt som den gamle køreskole. Lokalerne er da også fremragende til dette formål, ligesom de egner sig godt til al anden form for undervisning ? fx sprogskole eller aftenskoleaktiviteter såsom yoga, dans og mindfulness. Bygningen råder over et stort, lyst lokale i to afdelinger, som også er anvendeligt som klassisk butik, og ude bagved er der etableret et fint køkken samt toilet og mødelokale.

Den anden bygning, den grønne, er større og står opført i to etager. Foruden at bestå af en integreret garage, et lille tekøkken og wc samt et par gode lagerrum er hele enheden indrettet med store, fede butikslokaler, der kan anvendes til mange formål. Både forretning, men også udstilling og showroom er en mulighed. Disse spektakulære ejendomme skal simpelthen opleves med egne øjne.

Du og dine potentielle kunder finder nemt frem til Møllestien 65 og 67, der ligger lige om hjørnet til Helsinge gågade. Det bliver altså næsten ikke mere centralt. Der er rigtig gode parkeringsforhold lige i nærområdet, og så er der allerede etableret en stor mulig kundekreds takket være byens gode udvalg af forretninger og butikker i alle afskygninger, som hver dag lokker mange folk til. Her får man den livlige puls og synlighed.

Ejendommen får i løbet af de kommende år ny "nabo", da der på Møllebakken vil blive opført ca. 170 nye boliger, hvilket vil være med til at øge kunde strømmen markant.

Forslag til anvendelse

Showroom
Butikker
Butik

Økonomi

Pris i kr.
2.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.700,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
126,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
354 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
650 m²

Faciliteter

Garage
Toilet
Tekøkken
Lagerrum
Mødelokale
Parkeringsforhold
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK