SENEST SET
FAVORITTER

Sodemarksvej 22, 3230 Græsted

Unik mulighed for Nordsjællandsk zoologisk have

9.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8752Type : Andre typer

 

Går du og drømmer om at åbne din egen zoologiske have, så skal du tage med på en fremvisning til Sodemarksvej 22, hvor frodigheden med høje træer, buske og blomster danner rammen for den 55.000 kvm matrikel med rigt dyreliv. Det er en unik mulighed for at handle en Nordsjællandsk zoologisk have, der udover en privatbolig og værksted byder på adskillige bygninger, der huser alverdens smukke dyr og sjældne fugle - der er alt fra talende papegøjer og kælegrise til kænguruer.

Denne ejendom er en speciel, familiedrevet park med fodringer samt et stort udendørs fugleshow alle ugens dage. Desuden skal du ikke ud og lede efter personale, da det trofaste personale ønsker at blive. I 2008 fik Fugleparken ZOO-status, hvorfor parken er godkendt som en ZOO på lige fod med de mere kendte haver i Danmark.

Flere og flere får øjnene op for Fugleparken, og i 2016 fik Nordsjællands Fuglepark prisen for årets turismeerhverv i Gribskov Kommune, og i 2015 blev det til en flot andenplads ved afstemning om Folkets Kulturpris i Gilleleje. Dette betyder for dig som kommende ejer, at flere bliver bevidste om parkens kunnen, og når ordet allerede vandrer, er du garanteret en masse besøgende.

Privatboligen udspiller sig på en entré samt en indgang med brændeovn. Køkkenet tilbyder alle hårde hvidevarer, og herfra nås det enorme stuemiljø. I forbindelse med entréen ligger det store badeværelse med separat bruseniche, dertil fås fire gode værelser samt et gangareal med direkte adgang til endnu et badeværelse. På grunden ligger to funktionelle udbygninger, hvoraf den første bygning består af et fyrrum og to store disponible rum. Den næste udbygning fordeler sig tillige over enorme disponible rum, så dyrene får de bedste forhold og trives i bedste velgående.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
9.800.000,-
Pris pr. m² kr.
10.470,-
Årlige driftsudgifter kr.
65.226,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
70,-

Lokalet

Etage areal
936 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
55680 m²

Faciliteter

Badeværelse
Brændeovn

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere