SENEST SET
FAVORITTER

Tinkerup Strandvej 8, 3250 Gilleleje

Unik mulighed for ferieland i Smidstrup

34.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8631Type : Andre typer

Unik mulighed for sommerens foretrukne ferieland i Smidstrup

På en absolut dejlig placering få hundrede meter fra vandet i et vaskeægte strandområde med Kattegats salte brus finder I denne ejendom, som I nu får en unik mulighed for at gøre til et oplagt ferieparadis.

Der er flere muligheder ved en erhvervelse af ejendommen. Du kan enten drive feriecenteret videre og udvikle på konceptet eller du kan handle centeret, hvor der ligger en udarbejdet og godkendt plan for opførsel af yderligere ferieboliger.

Udgangspunktet på Tinkerup Strandvej 8 byder sig til med pool inde som ude med skønne grønne arealer, der til sidst leder ud mod den brede sandstrand. Altså den perfekte beliggenhed til et ferieland, hvor I har mulighed for at bygge hele yderligere 50 ferieboliger til udlejning eller frasalg. Ejendommen er i flot stand, så jeres visioner kan få lov at folde sig ud.

Ejendommen er stor og ligger ud til endnu større, grønne arealer, der skiller Gilleleje og Smidstrup Strand ad. Ud over pool kan I også byde gæster op til minigolf, hele tiden omfavnet af grøn bevoksning og pletvise træer rundt om i omgivelserne.

Når det kommer til beliggenheden for dette helt overdåige ferieland, så bliver det ikke bedre end lige her. Her kan de ferieglade gæster nemlig gå lange ture langs Hundemarkerne, hvor det danske sommerland kommer helt til sin ret. Trænger I til en forfriskende dukkert efter en oplevelsesrig dag, så skal vi være de første til at anbefale Tinkerup Strand, der er beliggende små ti minutters gang fra feriebasen - her vil de lyse klitter, grønne siv og fortryllende sandbanker underbygge den helt fantastiske natur, der udspiller sig på disse egne.

Desuden befinder I jer under ti minutters cykeltur fra charmerende Gilleleje - fiskerbyen ved Sjællands nordligste punkt. Her byder den maritime atmosfære på fiskemåltider og store is ved havnen.

Økonomi

Pris i kr.
34.000.000,-
Pris pr. m² kr.
7.459,-
Årlige driftsudgifter kr.
860.214,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
189,-

Lokalet

Etage areal
4558 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
14159 m²

Faciliteter

Minigolf

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere