SENEST SET
FAVORITTER

Strandlyvej 1, 3210 Vejby

Gennemrenoveret badehotel udbydes

22.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8585Type : Andre typer

Gennemrenoveret badehotel udbydes til salg

På Strandlyvej 1 udbyder vi nu en ganske særlig liebhaverejendom beliggende kun 100 meter fra vandet - et 968 kvadratmeter stort badehotel, der er renoveret fra A-Z med stor respekt for ejendommens originale charme.

De første spadestik til ejendommen blev taget i 1827, og ejendommen den består af flere fritstående bygninger, der alle er opført i et flot arkitektonisk udtryk; bl.a. med sprossede vinduer og stråtækt tag på hovedbygningen. De mange kvadratmeter fordeler sig over udlejningsværelser med egne badeværelser såvel som store opholdsarealer - her udmærker de charmerende pejsestuer sig særligt. Dertil kommer badehotellets egen restaurant, hvis udformning vil betage gæsterne; loftet strækker sig nemlig i en unik konstruktion som et kunstværk, ligesom de mange vinduer giver panoramaudsigt mod det grønne.

Badehotellet fremstår, som tidligere nævnt, utrolig flot, og det ses tydeligt, at det er renoveret med henblik på at bevare de originale detaljer. Det hele toppes selvfølgelig med flotte og velfriserede udearealer, der indbyder til leg og aktiviteter såvel som afslapning. Og omgivelserne følger selvfølgelig trop.

Ejendommen ligger på en fredelig sidevej til Vejby Strandvej, og med kun 100 meter til vandet kan jeres gæster nemt finde vej til de smukke omgivelser ved stranden. Området er ideelt til afslapning og ro, og det vil være muligt at gå på opdagelse i omegnen, der blandt andet byder på et oldtidsminde ved Vejby Strand. Der er under 300 meter til det nærmeste busstoppested, så den offentlige transport er inden for rækkevidde, mens der i Vejby også er forbindelse med lokaltoget til Hillerød.

Vi kunne fortsætte, men vil du ikke hellere med på en fremvisning?

Forslag til anvendelse

Badehotel

Økonomi

Pris i kr.
22.500.000,-
Pris pr. m² kr.
23.244,-
Årlige driftsudgifter kr.
85.498,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
88,-

Lokalet

Etage areal
968 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2513 m²

Faciliteter

Opholdsareal
Udearealer

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere