SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 36, 3200 Helsinge

Mulighedsrig ejendom centralt i Helsinge

2.450.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8406Type : Andre typer

Centralt beliggende og mulighedsrig ejendom til blandet bolig og erhverv

Har I hænderne godt skruet på, eller går I bare med en drøm om at kunne samle bolig og erhverv under samme tag? Ja, så spids ører - for adressen giver jer ideelle muligheder for at udleve alle jeres erhvervs- og boligdrømme. Her kan I glæde jer over en central placering i Helsinge nær station. Velkommen!

Med den attraktive placering for enden af den livsfyldte gågade, Østergade, er I sikret et virvar af liv omkring jer på daglig basis. Her er I omringet af butikker, spisesteder og indkøbsmuligheder. Hertil er I blot 230 m. fra Helsinge Station, hvilket sikrer jer selv og potentielle kunder en hurtig vej til og fra ejendommen. Ungerne har kun 500 m. til skole, og de er tilmed nær idrætsfaciliteter i Helsinge Hallen.

Der er tale om en ældre ejendom fra 1903, der gemmer på to etager med mange gode og mulighedsrige kvadratmeter. På grunden er der gode muligheder for skiltning, og I kan ydermere glæde jer over gode parkeringsforhold til kunder og jer selv.

Indendørs har I alle muligheder for at sætte jeres helt eget præg. Huset råder over hele tre etager, hvor I kan indrette jer med boligdel og erhvervsdel. Hertil er et stort disponibelt rum i kælderen, der kan bruges til opbevaring. Generelt kan I i huset se frem til en lysfyldt atmosfære med mange store, gode rum, der giver jer mulighed for at indrette jer præcis, som I ønsker det.
Både i husets stueplan og på første sal kan I indrette jer med køkken, hvilket giver en god adspredelse mellem bolig og erhverv. På begge etager er to gode værelser, fine badeværelser og lysfyldte stuemiljøer.

Øverst oppe, på anden sal, prydes tilværelsen af et charmerende loft-til-kip og ovenlysvinduer. Heroppe har I flere indretningsmuligheder, hvor drømmene kan spire.

Vi glæder os til at vise placeringen og mulighederne frem for jer!

Økonomi

Pris i kr.
2.450.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
63.196,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
282,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
224 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
422 m²

Faciliteter

Parkeringsforhold
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK