SENEST SET
FAVORITTER

Perimetervejen 0, 3500 Værløse

Erhvervsbyggeretter til salg

13.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3373 XX XX Se nummer
E-mail xx@freja.biz Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 6744Type : Grunde

Der er mulighed for at opføre 8.500 m² erhvervsbyggeri, herunder en dagligvarebutik. Prisen er ekskl. moms.

Flyvestationens godt 100 års historie er afspejlet i bygningerne i området, der er meget forskellige i stand og udseende. Her er alt fra fascinerende F16 shelters i rå jernbeton over historiske hangarer til små forfaldne skure. Bygningerne er koncentreret i den vestlige del af området, der er opbygget med indre gader. I masterplanen er den vestlige del af Sydlejren udlagt til erhverv, uddannelse og hoteldrift dels på grund af bygningernes karakter, dels fordi jorden er forurenet og ikke er velegnet til beboelse.

En væsentlig del af de gamle hangarer og bygninger i erhvervsområdet er i dag taget i brug af Filmstationen, der flyttede ind i området i 2006. Filmstationen har ambitioner om at etablere de største filmstudiefaciliteter i Danmark og udvikle et kreativt film- og tv miljø i området.

Jf. den gældende lokalplan er der mulighed for at opføre 8.500 m² erhvervsbyggeri, herunder en dagligvarebutik. Dette forudsætter dog tilvejebringelse af en ny lokalplan, der fastsætter nærmere bestemmelser for butiksbyggeriet. Bebyggelsens samlede etageareal for matr. 6v må ikke overstige 5.000 m², og for matrikel 49c maks.3.500 m².

Økonomi

Pris i kr.
13.600.000,-
Pris pr. m² kr.
564,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
24117 m²

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere