SENEST SET
FAVORITTER

Gammelgårdsvej 90, 3520 Farum

Kombineret erhverv / bolig

3.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 44 21 XX XX Se nummer
E-mail xx@metzscherhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ME1883Type : Andre typer

Fleksibel erhvervsejendom med bolig

Ejendommen, der er en blandet erhvervs- / boligejendom er velbeliggende på Gammelgårdsvej, der er en af hovedfærdselsårene gennem Farum Erhvervspark.

Ifølge BBR er ejendommen oprindelig opført i 1956 med ydervægge af pudsede mursten og saddeltag med tagdækning af cementsten. Ejendommen har under den tidligere ejer gennemgået en gennemgribende renovering, bl.a. med nyt tag, efterisolering, installation af jordvarmeanlæg o.lign.

Ejendommens erhvervsareal udgør ca. 156 m² og anvendes p.t. som autoforretning med udnyttelse af de gode befæstede udstillingsarealer foran ejendommen. Erhvervsdelen er indrettet med lager / værksted m. aluport, 2 gode regulære rum, lille køkken med spiseplads samt nydeligt toilet med bad. Ejendommen er super anvendelig for en håndværksmester, til lager, lettere produktion, kontor, showroom, undervisning el.lign.

Boligdelen er på ca. 108 m² og er p.t. udlejet som viceværtbolig på en tidsbegrænset aftale, således at boligen kan blive fri til ny ejers brug. Fra boligdelen er der adgang til ca. 40 m² kælder og bag boligdelen findes en fin have.

Ejendommens grundareal er på 1.500 m² og der er således en ikke ubetydelig mulighed for om- eller tilbygning af ejendommen.

Generelt fremstår ejendommen velvedligeholdt, den er fleksibel og som nævnt anvendelig til mange forskellige erhvervsformål.

Ring for nærmere præsentation.

Forslag til anvendelse

Showroom
Produktion
Værksted
Undervisning
Bolig
Lager
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
3.495.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.072,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
118,-

Lokalet

Etage areal
264 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1500 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Spiseplads
Kælder
Saddeltag
Køkken
Bad
Værksted
+Mere

Teknik

Aluport
Jordvarmeanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere