SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 10A, 3550 Slangerup

Lys og indbydende ejendom i super flot stand

3.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8526Type : Kontor

 

Det er med fornøjelse, at vi i dag tager jer med til Kongensgade 10A i Slangerup, en attraktiv beliggenhed, hvor denne erhvervsejendom nu udbydes til salg.

Beliggenheden kunne ikke være bedre på Kongensgade, for I kommer til at ligge med super god synlighed fra gadeplan og nem adgang for både bilister og folk, der bruger det offentlige. Der er nemlig parkeringsmuligheder få skridt fra hoveddøren, ligesom at det bare tager to minutter at gå til det nærmeste busstoppested, som nemt og bekvemt forbinder medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med adressen. Nabolaget deler I med det øvrige forretningsliv i hyggelige Slangerup, som byder sig med alt fra spisesteder, take-away og specialforretninger til velkendte supermarkeder. Her er et levende miljø og en behagelig stemning i området.

På adressen står en nydelig ejendom klar til at danne ramme om jeres virksomhed. 260 m2 fordelt over stueplan og 1. sal, hvor der er masser af plads og mulighed for at tilpasse planløsningen efter jeres behov. 1. salen består af et mindre og et stort rum, der nemt kan udnyttes til eksempelvis opbevaring af lager eller lignende, men det er særligt stueplan, der fejer benene væk under jer. Ikke nok med, at her er en behagelig rumfornemmelse og et godt lysindfald, så er standen også super god, så I kan rykke direkte ind uden at tænke på krævende renoveringer. Etagen har et stort og lyst kontor, der egner sig perfekt som et åbent kontorlandskab, hvor medarbejderne kan have deres daglige gang og spare med hinanden. Imens findes et lukket kontorlokale til eksempelvis møder eller ledelsen, og etagen byder endvidere på flere disponible rum. Slutteligt er her gode toiletfaciliteter og et grovkøkken med plads til at indrette en god frokoststue.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning og oplev denne lyse og indbydende ejendom med egne øjne.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
3.900.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.857,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
84,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
260 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1023 m²

Faciliteter

Kontorlandskab
Parkeringsmulighed
Toiletfaciliteter
Lager
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Kontor / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK