SENEST SET
FAVORITTER

Kulhusvej 210, 3630 Jægerspris

Restaurant og investerings ejendom

3.475.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 34202640Type : Hotel & Restaurant

 

Restaurant og investerings ejendom.

2 plans ejendom beliggende på sokkelgrund, med stor offentlig P- plads i forbindelse med ejendommen.

Stueetagen er indrettet med bl.a. pizzeria og isbar med plads til siddende gæster. Køkken, servering, kontor mv. Hertil indgangsparti til 1 sal. med toiletkerne til både herre- og damer, fyrrum med oliefyr, lager/depot samt trappe op til restauranten på 1 sal.

I den fjerneste gavl er her 2 offentlige toiletter, der vedligeholdes af ejer, mod en mindre betaling fra kommunen.

1 sal er indrettet til restaurant med balkon og udsigt til vandet, køkken med klinker med opvaske og produktionsområde, fryse og kølerum, lagerlokale samt ekstra personaletoiletter.

Ejendommen er beliggende i unikt naturområde med udsigt over Roskilde fjord Kulhuselystbådehavn, og kun 80 meter til Kulhuse strand og klitområde.

Her er i hele sæsonen (april – september) mange gæster fra lokalområdet og det store opland, samt alle de mange feriegæster fra bl.a. DCU- Kulhuse camping.
Nordskoven, som ligger på den nordøstlige spids af Hornsherred, grænser lige op til Kulhuse. Her står de tre ege: Snoegen, Storkeegen og Kongeegen, der er Danmarks ældste træer. De er hhv. ca. 600, ca. 800 og ca. 1500 år gamle. Kongeegen er endda den ældste eg i hele Europa. Grunden til at de ikke er blevet fældet (egetræ har jo ellers altid været eftertragtet skibstømmer), er, at de har stået i ufremkommeligt terræn bl.a. mose, hvilket gjorde transport af tømmeret besværligt.

Ligeledes i Nordskoven står den kongelige jagtpavillon, som blev opført af Frederik 7. i 1857. Pavillonen står lige på toppen af en stejl bakke. Den består kun af nogle træstolper, som understøtter stråtaget, der er ikke nogle vægge. Under stråtaget står der borde og bænke, som stammer helt tilbage fra da den blev bygget. Det er underholdende at læse det, der er ridset i bordene – mange af disse indskrifter stammer nemlig helt tilbage til århundredeskiftet, så graffiti var også kendt dengang.

Forslag til anvendelse

Pizzeria
Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
3.475.000,-
Pris pr. m² kr.
8.254,-
Årlige driftsudgifter kr.
67.554,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
160,-

Lokalet

Etage areal
421 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
251 m²

Faciliteter

Balkon
Depot
Indgangsparti
P-plads
Toiletter
Lagerlokale
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Kølerum
Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere