SENEST SET
FAVORITTER

Niverød Erhvervspark 16, 2990 Nivå

Spændende grund i Nivå

1.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8866Type : Grunde

Spændende grund lige ved Helsingørmotorvejen

I et udviklet industriområde i Niverød vest for Nivå ligger en grund med et stort erhvervsmæssigt potentiale. Bebyggelsesprocenten er nemlig på 40%, så lettere industri, lager eller lignende med lethed kan etableres.

Lige pt. er grunden beplantet med en variation af planter, som altså skal ryddes, før byggearbejdet kan gå i gang, men mulighederne for at bevare enkelte for stadig at have lidt karakter og hygge er selvfølgelig fremtrædende. Det skal også ses i lyset af, at man til den ene side har villaer, til den anden side har erhverv, og i baggrunden har skovområdet op mod Helsingørmotorvejen, så der faktisk er godt med grønt omkring.

Netop Helsingørmotorvejen er noget af det, der giver mulighed til matriklen. Adressen er nemlig lige om hjørnet fra til- og frakørsel, så man hurtigt kan være på farten, modtage varer eller få kundebesøg. I nordgående retning får man bare et kvarter til Helsingør, mens der mod syd er en halv time til København.

Naturskønne Nivå er omdrejningspunktet, hvor Kystbanen ligesom motorvejen er et vigtigt bindeled mellem Sjællands byer. Der er Nivå Centret tæt ved og kort til det stemningsfulde havnemiljø med spisesteder på stribe og udsigt over Øresund. Byen er særdeles veletableret som hjemsted for især de nordsjællandske børnefamilier, der får trygge stisystemer mod skoler og idrætsfaciliteter.

Økonomi

Pris i kr.
1.500.000,-
Pris pr. m² kr.
643,-
Årlige driftsudgifter kr.
11.561,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2333 m²

Faciliteter

Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere