SENEST SET
FAVORITTER

Drosselvænget 106, 2980 Kokkedal

Centralt beliggende købmandsbutik

1.875.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8258Type : Detailhandel/butik

Centralt beliggende købmandsbutik med kontor, kølerum og lagerplads

Har du "købmand" stående på CV'et og et ønske om at videreføre disse attraktive butikslokaler midt i et købestærkt boligkvarter i hjertet af Kokkedal? I så fald kan vi hjælpe dig et skridt videre mod drømmen!

Lige nu udbydes den store købmandsforretning nemlig til salg, og mulighederne er mange. For der er nemlig hele 483 kvadratmeter at gøre godt med, og med lidt istandsættelse, opdatering og fri fantasi kan her faktisk laves det meste. I sin nuværende udformning står butikken indrettet til klassisk dagligvarehandel med et kæmpe lokale, hvor hylderne fyldt med varer og kølediske kan få plads i selskab med kassebetjeningen ved ind- og udgangsområdet.

Butikslokalet er suverænt det største, men derudover står erhvervsmålet også indrettet med et hyggeligt personalekøkken, hvor du og dine kollegaer kan holde pause og nyde madpakken i ro og mag. Der er også tilknyttet to store kontorlokaler med fin plads til skrivebord, skuffer, reoler og arkiver, så der kan holdes styr på alt det administrative, og endelig indeholder butikken et attraktivt lagerrum med tre kølerum. Lageret er lokaliseret med en dør direkte ud til en stor p-plads, hvor vareleveringen kan finde sted. Afslutningsvis byder bygningen selvfølgelig også på gode toiletforhold med tre wc'er placeret rundt omkring i huset.

Som nævnt giver dette sted mange muligheder, og du må endelig ikke lade ordet "butik" begrænse dig. Ser du en stor, farverig spillehal for dig med musik, glitter og glamour, er det ingen sag, eller måske en eksklusiv klinik med en eftertragtet beliggenhed i det nordsjællandske, så hold dig endelig ikke tilbage.

Uanset hvilke muligheder du ser for denne skønne ejendom, kommer du til at drive erhverv i gode omgivelser. På en central adresse i Kokkedal nær hyggelige villaveje og bare én kilometer fra Kokkedal Station med gode bus- og togforbindelser.

Der ligger også en mulighed i fremtiden for at omdanne ejendommen til boliger, det kræver en ny lokalplan - men kommunen har udtrygt sig positiv for at kigge på dette.

Forslag til anvendelse

Butik
Spillehal
Dagligvarehandel
Købmand
Klinik
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
1.875.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.930,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
58,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
483 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
718 m²

Faciliteter

Arkiv
Skrivebord
Lagerrum
P-plads
Toiletforhold
+Mere

Teknik

Kølerum

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK