SENEST SET
FAVORITTER

Hørsholmvej 7, 3050 Humlebæk

Spændende ejendom med god beliggenhed

4.300.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 49 21 XX XX Se nummer
E-mail xx@ernstsorensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6601BType : Andre typer

Rigtig mange anvendelige m2 med god beliggenhed i landlige omgivelser nær motorvej og offentlig transport.

Drømmer du om meget plads eventuelt til dig og din virksomhed, og om at bo fredeligt i landlige omgivelser, så er chancen her nu. Kun få minutters kørsel fra Motorvejen, ca. 2 km fra Humlebæk station og med busforbindelser til Hørsholm og Helsingør ligger denne særdeles anvendelige ejendom godt trukket tilbage fra Hovedvejen.

Huset fremtræder som en trelænget ejendom på langt over 700 m2 m2 fra 1970/76 hvor noget er en stor fritliggende garagebygning med værkstedsgrav og stort loftsareal. Minder mest af alt om en stor trelænget villa på landet.
Ejendommen har været brugt som blandet bolig / erhverv i en længere årrække. I dag er 170m2 godkendt som bolig (vestfløjen) mens resten har været anvendt periodevis som bolig og udlejet til borgere bl.a. anviste fra kommunen.

Ejendommen vil kunne anvendes til rigtig mange formål, hvor brugere ikke nødvendigvis behøver at dele faciliteter, ligesom det ifølge kommunen vil være muligt at inddrage yderligere m2 til boligareal, da hele bygningen er opført samtidig og stort set med samme isoleringsgrad m.v. Alle tre længer indeholder flere opholdsrum, nogle små, nogle store. I et hjørne af ejendommen er husets varmeinstallation placeret. I dag fyres primært med træpiller som suppleres med pejs og brændeovn. To køkkener, og tre rigtige badeværelser og meget, meget mere. Underetagen er et kapitel for sig selv, og indrettet på en spændende måde, så man i gavlen af den ene fløj har en stor terrasse ude med dørparti fra meget anvendeligt rum. Kælderen har overvejende været anvendt som depotrum.

En meget spændende ejendom med mange muligheder.

Forslag til anvendelse

Bolig & erhverv
Bolig erhverv

Økonomi

Pris i kr.
4.300.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
63.175,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
95,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
662 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9990 m²

Faciliteter

Brændeovn
Depotrum
Garagebygning
Opholdsrum
Terrasse
Køkken
Depotrum
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK