SENEST SET
FAVORITTER

Humlebæk Strandvej 60, 3050 Humlebæk

Bedre synlighed findes ikke i området

4.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 29 60 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E189Type : Andre typer

Centralt på Humlebæk Strandvej udbydes nu flot erhvervsdomicil med tilhørende familiebolig på 1. sal

Denne store velholdte ejendom i 3 plan tager sig imponerende ud, når man kommer kørende på Strandvejen, med stort indgangsparti og hvide facader. Her er i alt 277 kvadratmeter, hertil kommer udnyttet tagetage med to hyggelige rum med ovenlys. Der er både mulighed for at anvende ejendommen udelukkende til erhvervsformål, eller udelukkende som familie-bolig. I dag er ejendommen indrettet til begge formål - 103 kvadratmeter er indrettet til familiebolig, og 174 kvadratmeter er indrettet til erhverv, i to plan. Der er separat indgang til privaten, ligesom der er et privat lukket have område. Gårdhaven er til fælles brug og giver rig mulighed for at spise frokosten ude i sommertiden. Ejendommen ligger ganske tæt på havet med skønne faciliteter til sejlads, tennis, strandliv eller til en kulturel oplevelse med venner eller kunder på kunstmuseet Louisiana.

kontakt Susanne Søgaard for en fremvisning: susanne@minbolighandel.dk, tlf. 2014 6239

Erhvervslokalerne
Ejendommen ligger meget centralt, med mulighed for eksponering af erhvervslokalerne ud til Humlebæk Strandvej og Fredensborgvej - et knudepunkt for mennesker på vej til blandt andet Humlebæk Centeret, Humlebæk Station og kunstmuseet Louisiana. Ved ankomst til ejendommen sætter man straks pris på de gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Parkeringspladsen er smukt anlagt med perlesten, og der er en lille låge fra parkeringspladsen ind til det flisebelagte område foran hovedindgangen til erhvervslokalet. Det er også muligt at køre helt op til hovedindgangen med varebiler, og en dobbeltdør sikrer en nem varemodtagelse.

Det centrale erhvervslokale på 71 m2 er indrettet, så man naturligt bliver ledt frem til et modtagelsesområde, hvorfra der er åbent ind til det store lokale, der er i dag indrettet som B&O-værksted, med tilhørende mødelokale med pejs, ovenlys og udgang til gårdhaven. Fra indgangs-området er der en bred trappe med tre trin ned til supplerende erhvervslokaler med vinduer. Det forskudte nederste plan er på i alt 103 kvadratmeter med god plads til produktrum, lagerrum, samleborde og forskellige arbejdsfunktioner. Der er badeværelse og te-køkken tilhørende samt fordelingsgang med god mulighed for arbejdsborde og opbevaring.

Familieboligen
Familieboligen på i alt 103 kvadratmeter ligger på førstesal, hertil kommer en havestue på 16 kvm. samt en udnyttet loft-etage med repos og to rum med ovenlys. Man kan tilgå privaten fra erhvervsområdet, men i det daglige bruges en udvendig trappe fra gårdhaven.
Familieboligens samlingsrum er den store vinkelstue, med muret pejs og store vinduespartier, så det smukke lys ved Øresund kan nydes. Fra fordelingsgangen er der adgang til dejligt soveværelse med skabsvæg, badeværelse og køkken med spiseplads. Et godt værelse støder direkte op til køkkenet. Fra fordelingsgangen fører en trappe op til den udnyttede tagetage med repos og to hyggelige rum med ovenlys og skrå vægge.

Have og øvrige bygninger
Haven er indrettet som lukket gårdhave, med med lille græareal. Der er indrettet en indhegnet have til privatboligen, i dag bruges denne have som nyttehave.
I gårdhaven er der udhus med fryser og god opbevarings plads samt drivhus.

Økonomi

Pris i kr.
4.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
57.357,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
196,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
293 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
957 m²

Faciliteter

Badeværelse
Pejs
Drivhus
Frys
Gårdhave
Indgangsparti
Arbejdsbord
Spiseplads
Lagerrum
Mødelokale
Parkeringsforhold
Mødelokale
Køkken
Værksted
+Mere

Teknik

Fryser

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK