SENEST SET
FAVORITTER

Niels Olsens Vej 9, 3650 Ølstykke

Bolig og erhvervsejendom i Ølstykke

4.400.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8606Type : Andre typer

 

Kombinationen af bolig og erhverv bringer mange muligheder med sig, og på Niels Olsens Vej 9 betyder det, at håndværkeren eller mekanikeren kan komme helt tæt på sit levebrød. Her venter en fin og meget velholdt bolig med tilhørende værksted/lager og en enestående beliggenhed helt centralt i Ølstykke. Ejendommen overtages med smedefirma med alt inventar, lagervarer og goodwill er inkl.


Fra vejen drejer man ind på den brede plads foran erhvervsbygningen, så der for potentielle kunder er nem adgang til de ydelser, der tilbydes. Først ligger garagen og dernæst værkstedet, der breder sig ud i to dele: det første med kontor og port mod indkørslen og det andet med endnu en port ind til et større areal samt tilstødende tekøkken, badeværelse, kontor og fyrrum. Her er plads ikke en mangelvare, for de højloftede lokaler giver også mulighed for at udnytte vertikalt med reoler, hemse og lignende.

Når fyraften rammer og tiden skal tilbringes med familien, er det dejligt, at der også her er masser af plads at brede sig på. Først og fremmest ligger det lukkede havestykke omkranset af træer som en nem og overskuelig oase mod sydvest, hvor den overdækkede terrasse indtager pladsen som det primære opholdssted i sommerens hedebølge.

Entrédøren går op og huset fra 1987 tager imod som et velholdt hjem med masser af originale detaljer. Her breder et samlet boligareal på 142 m2 sig ud som underlag for hverdagen med en mulighedsrig planløsning. Foruden entré er der tale om bryggers, spisekøkken, vinkelstue, to badeværelser og to værelser, der nemt kan gøres til tre ved blot at opsætte en væg. Boligen fremstår lys og indbydende, så der ikke er noget i vejen for at flytte direkte ind.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
4.400.000,-
Pris pr. m² kr.
9.670,-
Årlige driftsudgifter kr.
78.094,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
172,-

Lokalet

Etage areal
455 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1510 m²

Faciliteter

Badeværelse
Spisekøkken
Terrasse
Port
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere