SENEST SET
FAVORITTER

Bjarkesvej 3, 3450 Allerød

Eksklusiv ejendom i Nordsjælland

29.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 34202587Type : Detailhandel/butik

En af de mest markante og eksklusive arkitekttegnede ejendomme i Nordsjælland

Ejendommen blev oprindeligt opført i 2002 som domicil for Formula Automobile A/S, der forhandler de eksklusive bilmærker Ferrari og
Maserati. Qua bilmærkernes eksklusivitet, er der i bygningen ikke sparet på materialer og design, som i sin helhed får ejendommen til at have en helt særlig udstråling af høj kvalitet.

Ejendommen er tegnet af arkitekt Peter Holsøe fra arkitektfirmaet Hvidt & Mølgaard, og er opført med facader af højglanspoleret, sort granit og specialfremstillede glas. Samtlige materialer er blevet miljøvurderet i forhold til anvendelse, og er bygget med bærende konstruktioner i beton og stål.

Ejendommen er delt i 3 enheder, der fordeler sig på showroom, værksted og fuldt opvarmet kælder. Den primære indgang til ejendommen er via showroom, som fordeler sig på ca. 650 m² med tilhørende kontorer, køkken, toiletter og mødelokaler.

Værkstedet er ca. 500 m² der fordeler sig på et større værksted med 5-6 lifte, personale omklædning med toilet og bad, kontorer samt en
reception.

Derudover er der højloftet lager på ca. 300 m² samt kælder på ca. 1.000 m². Der er tilkørselsrampe til kælderen med låge, derudover yderligere en port med aflåsningskode.

Bygningen er forsynet med flere porte, der gør det nemt at få biler eller varer ud og ind af bygningen. Der er tilknyttet 3 porte til værkstedet, bred port til kælderen samt dobbeltbrede indgangsdøre til showroom.

Beliggenheden og bygningen er eksponeret mod Kollerødvej, som er en befærdet indfaldsvej fra Hillerød motorvejen.

Det eksklusive udseende tiltrækker opmærksomhed fra forbipasserende og lokale vil altid tage et ekstra kig mod vinduerne.

Indenfor få hundrede meter er Hillerød motorvejen beliggende og det er nemt for virksomheder at modtage og afsende varer fra Bjarkesvej. Derudover er det for potentielle kunder nemt at komme til ejendommen og der er gode parkeringsmuligheder på bygningens bagside.

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Pris i kr.
29.950.000,-
Pris pr. m² kr.
12.014,-
Årlige driftsudgifter kr.
413.155,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
166,-

Lokalet

Etage areal
2493 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5000 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Toilet
Kælder
Parkeringsmulighed
Reception
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Lift

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere