SENEST SET
FAVORITTER

Kongevejen 20, 3450 Allerød

God ejendom på attraktiv beliggenhed

4.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8787Type : Andre typer

 

I Blovstrød kan I nu blive indehaverne af denne ejendom, der består af et erhverv med bageri, et hovedhus til beboelse samt yderligere en lejlighed til beboelse. Her har I mange muligheder for at opføre nyt eller sætte jeres eget præg på de nuværende bygninger.

Ejendommen skal have en kærlig hånd, men har I idéerne, er potentialet stort, og beliggenheden er attraktiv med ganske kort afstand til både indkøb, skole og idrætsfaciliteter. Blovstrød er en levende by, hvor I nemt får alle hverdagens behov dækket, og da den er omgivet af smuk natur, er der rig mulighed for at gå på opdagelse ved skov og sø. Med kun 6 minutter til motorvejen kan I hurtigt komme videre rundt i landet, og dertil er Hillerød centrum ikke mere end 12 minutter væk i bil.

Bagerbutikken er en integreret del af hovedhuset, der bl.a. også byder på køkken, badeværelse, entré og to stuer. Det er også muligt at tilgå en kælder med et disponibelt rum, mens denne del af ejendommen ligeledes består af et værelse, et gæstetoilet og et disponibelt rum.

Fra bageriet er der adgang til kølerum, mens I på første sal tilgår en hems og flere disponible rum. Baghuset indeholder en garage, et skur og disponible rum i stueetagen, mens der på første sal er opført en lejlighed med to stuer, et værelse, et køkken og et badeværelse. Der hører tilmed et stykke have til ejendommen, som kan blive et dejligt sted at nyde sommeren.

En spændende ejendom, som vi glæder os til at introducere jer til. Kontakt os gerne for en fremvisning!

Forslag til anvendelse

Bageri

Økonomi

Pris i kr.
4.950.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
277.920,-
Pris pr. m² kr.
8.250,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
463,-
Årlige driftsudgifter kr.
82.199,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
137,-

Lokalet

Etage areal
600 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1046 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Gæstetoilet
Kælder
Køkken

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere