SENEST SET
FAVORITTER

Kai Lindbergs Gade 77, 7730 Hanstholm

Færgegrillen - Grill & bistro inkl. bygning

2.850.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Søren Klein
Telefon +45 6020 XX XX Se nummer
E-mail xx@restaurantsalg.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5348Type : Hotel & Restaurant

I Hanstholm havn, ligger denne flotte og veldrevne helårsforretning i egen bygning på lejet grund til en billig husleje. Virksom

Færgegrillen er både de lokale og besøgenes fortrukne hyggelige spisested, hvor det danske køkken er i centrum, med klassikere som weinersnitcheler, stjerneskud lavet af friske fisk, er på menuen sammen med bøffer, dagens ret og grillvarer, året rundt.
Kunderne er de arbejdende på havnen, fiskerne og mandskaberne på skibene, der sammen med turister og lokale, sørger for travlheden.
Forretningen har pt. reducerede åbningstider, grundet ejeres alder og helbred, der er dog mulighed for at udvide åbningstiderne og øge omsætning og indtjening.

De danske klassikere serveres ved bordene til de sultne kunder; om sommeren; 130 kg fiskefileter pr. uge, 30.000 bøffer om året og 3,5 ton flæskesteg, suppleret med grillvarer og is.
Takeaway udgør ca. 30% af omsætningen. Færgegrillen laver også diner transportable, leverer til arrangementer, så som julefrokost, firma arrangementer og har faste aftaler med flere kursusudbydere i området.
Lørdag aften er der SAMs Bar, med øl, drinks og barmenu fra 19-23:30.

Hanstholm er den centrale by for besøgende til det velbesøgte bunkermuseum, Nationalpark Thy, Cold Hawaii, world cup surfing, MC træf og meget mere.

Naturen og Vesterhavet tiltrækker turister og besøgende i sæsonen.
Danmarks største fiskerihavn er aktiv året rundt, med fiskere, udskiftning af mandskab på skibe og havnens faste bemanding, chauffører, håndværkere og teknikere (Vestas og Simens vindmøller), samt fiskeriauktion.
Færgegrillen er kendt for sin høje kvalitet, der er opbygget gennem en længere årrække, med personale der har været forretningens ansigt i 10 år.
Her er tale om en nøgleklar sikker forretning med høj indtjening og mulighed for udvidelse af åbningstider.
Forretningen er velindrettet og har en god logistik, samt gode køkkenfaciliteter og lagerplads. Bygningen er bygget og indrettet så den kan tåle havgusen og vestenvinden.
Sælger hjælper dig godt i gang, både med oplæring, introduktion til det lokale netværk og ikke mindst det velkendte personale.
Finansiering på fordelagtige vilkår er mulig med realkredit på op til 1,9 mill. Sælger er åben overfor udstedelse af sælgerpantebrev.

Forslag til anvendelse

Takeaway
Diner
Grill
Bar
Bistro

Økonomi

Pris i kr.
2.850.000,-
Pris pr. m² kr.
10.674,-
Årlige driftsudgifter kr.
12.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
45,-

Lokalet

Etage areal
267 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Køkkenfacilitet
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere