SENEST SET
FAVORITTER

Juelstrupparken 10A, 9530 Støvring

Byggegrund tæt ved motorvej

995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91205641Type : Grunde

Byggegrund i aktivt erhvervsområde

Nærværende grundareal andrager i alt 10.000 m². Der vil ved et salg blive etableret en ejerforening på grunden, hvor nuværende ejer beholder 1/3 af grundarealet (inkl. eksisterende bygning). Der er således mulighed for at bygge på det resterende grundareal.

Nuværende bebyggelse andrager 1.412 m², hvilket giver en resterende byggeret på i alt ca. 3.588 m², idet bebyggelsesprocenten maks. må være 50.

Køber er således pligtig at deltage i en nyetableret ejerforening, der bl.a. skal forestå udvendig renholdelse på hele grundarealet.

Jf. gældende lokalplan må anvendelsen for området være fremstillingsvirksomhed, bygge- og anlægsvirksomhed, handels- og omsætningsvirksomhed samt transportvirksomhed.

Der vil ved et salg blive tinglyst en deklaration på ejendommen om forbud på regnskabs-/revisionsvirksomhed samt handel med arbejdstøj.

Køber betaler for tilslutningsafgifter. Dog skal der ikke betales for kloak, idet der er eksisterende bygning på grunden.

Købesummen tillægges moms.

Økonomi

Pris i kr.
995.000,-
Pris pr. m² kr.
299,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3333 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere