SENEST SET
FAVORITTER

Dragstrupvej 87, 7950 Erslev

Campingplads 170 standpladser

4.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 8278SType : Hotel & Restaurant

Dragstrup Camping - Naturskøn beliggenhed med egen Put&Take sø

Gør livet ved Limfjorden til din levevej, og vælg en hverdag fuld af mening, mennesker og gode minder. Ved Dragstrup Vig, på Mors' vestkyst, finder du den hyggelige Dragstrup Camping, som mangler en ny ildsjæl til at drive stedet videre. Ejerne, som har drevet pladsen i de seneste 20 år, ønsker at gå på pension, og derfor har du nu muligheden for at bytte hverdagens vante rammer ud med godt værtskab og det idylliske liv ved Limfjorden.

Som indehaver af Dragstrup Camping har du mulighed for at skabe noget helt særligt. Særlige minder for dine gæster og enestående rammer for dit familieliv. Travle somre med glade familier på gæstelisten og rolige vintre, hvor der kan lades op, tænkes nyt og gøres klar. Et liv, hvor hele familien er med, og hvor alle spiller en rolle.

Dragstrup Camping er en veldreven campingplads med en sund økonomi og pæne belægningsprocenter. Pladsen har også nogle gode forudsætninger for at kunne vokse i de kommende år. Ordet "særlig" går i dén grad igen omkring den morsingske campingplads. Skov, strandeng, sejlsport og store naturoplevelser er blot nogle af de gode kort, Dragstrup Camping har på hånden. Med fornyet energi og de rette idéer har køber mulighed for at skabe noget helt særligt - for sine gæster såvel som for sin tilværelse.

En plads i pagt med naturen
Dragstrup Vig ligger cirka 15 minutters kørsel fra Nykøbing i nordvestlig retning, og den fredelige bugt er en yndet badestrand for campingpladsens mange besøgende familier. Herudover er campingpladsen skærmet med Vestenvinden takket være et skovstykke, der byder på både løv- og nåletræer. I skoven finder du også pladsens egen Put & Take-sø.
Campingpladsen ligger på en 11 hektar stor grund, hvoraf de 5,4 i dag bruges til campingplads. Resten er primært skov og strandeng og med egen jord ned til Dragstrup Vig. Pladsen er indrettet med 170 standpladser (kan udvides til 225 standpladser), seks hytter og et mobilehome.
Dragstrup Camping er i høj grad familievenlig, og her er masser at lave for børn og barnlige sjæle. Her er solfangeropvarmet saltvandspool, en minigolfbane, en god legeplads med hoppepude, legetårn og sandkasser og meget, meget mere. Området og Mors byder på masser af gode aktiviteter til lands og vands, og Jesperhus Blomsterpark ligger kun cirka et kvarter herfra. På den anden side af Vilsund ligger
Thy med store trækplastre som nationalparken, Vorupør Strand og Klitmøller - også kaldet Cold Hawaii.

Praktisk om pladsen
Campingpladsen fremstår i god vedligeholdelsesstand, og sælger oplyser, at indtjeningen er tilfredsstillende - og at pladsen må anses for værende køreklar. De interne regnskaber udleveres alene efter forudgående aftale med sælger i forbindelse med fremvisning af ejendommen. Hvis det skulle være et ønske for køber, er sælger indstillet på at være behjælpelig med en form for medhjælp i forbindelse med overtagelsen af pladsen.

Bygning A - Information og butik:
Bygningen er på sædvanligvis placeret i den forreste del af pladsen nær parkeringspladsen, som gæsterne ankommer til Dragstrup Camping via. Her har du mulighed for at tjekke gæsterne ind, mens bygningens anden del er indrettet til butik. Fra butikken er der adgang til informationen og cafeområdet i nabobygningen.

Bygning B - Cafe og aktivitetsrum:
Cafeområdet er indrettet med adgang til flisebelagt terrasseareal samt det store aktivitetsrum på ca. 200 m2, hvor der er god plads til fælleshygge og arrangementer. Aktivitetsrummet byder ligeledes på god plads til leg, flere legeredskaber og spillekonsoller, bordfodbold og et boldbassin. Derudover er der indrettet en hyggelig tv-stue. I den bagerste del af bygningen finder du toiletter og baderum. I forbindelse med bygning B er der opført et udekøkken og et kemisk toilet.

Bygning C - Toilet, bad, køkken og vaskeri
Bygningen er indrettet med flotte toiletter og baderumsfaciliteter, derudover er der indrettet fælles køkken, to familiebaderum, puslerum og et fint vaskeri.

Bygning D - Køkken og toiletter:
Centralt beliggende på pladsen er der indrettet en service bygning med fire toiletter og et fælleskøkken.

Hytter:
Pladsen byder også på seks gode udlejningshytter og et mobilehome.

Hytterne har følgende indretning: Én hytte med et areal på 10 m2, som byder på et rum med sovesofa, køleskab samt stole og bord. Hytten opvarmes via el-varme.
Én hytte med et areal på 14 m2, som byder et rum med sovesofa, køjeseng, tekøkken, stole og bord samt en overdækket terrasse med havemøbler. Hytten opvarmes via el-varme.
Én hytte med et areal på 18 m2. Her finder du stue med seng og køkken, et køjerum med to sovepladser og et toilet med WC og håndvask. Hytten opvarmes via el-varme.
Tre hytter med et areal på 22 m2. Hytterne er indrettet med et soverum med en 3/4 seng, hems med 4 sovepladser, stue med køkken, 1 soveplads og toilet med håndvask. Hytterne opvarmes via el-varme.
Ét mobilehome med et areal på 32 m2. Indrettet med stue og køkken, to gode værelser med fire sovepladser, toilet med håndvask og et separat bruserum. Sælger har igennem de seneste år isoleret hytterne udefra.

Privatbolig:
Her får du 154 m2 velindrettet villa opført i gule mursten. Boligen er indrettet med bryggers, køkken med spiseplads, en mindre stue, en stor vinkelstue med brændeovn samt et kontor. I den bagerste del af huset er der indrettet to værelser, et soveværelse samt et lyst badeværelse. I forbindelse med privatboligen er der indrettet en dobbeltgarage, værksted, stort fryserum, teknikrum til svømmepølen og et pillefyr (Stokerfyr) til opvarmning samt diverse rum til opbevaring

Sælger har udfærdiget løsøreliste, som kan overtages.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
4.900.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
96.096,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
102,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
940 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
109551 m²

Faciliteter

Bad
Brændeovn
Fryserum
Toilet
Spiseplads
Tekøkken
Terrasse
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Køleskab
Teknikrum
Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere