SENEST SET
FAVORITTER

Ejstrupvej 11, 7970 Redsted M

Blandet bolig- og erhvervsejendom

1.195.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 8346SType : Andre typer

Blandet bolig- og erhvervsejendom beliggende i Ø. Hvidbjerg på den sydvestlige del af Mors

Blandet bolig- og erhvervsejendom beliggende i Ø. Hvidbjerg på den sydvestlige del af Mors.

Ejendommen har tidligere været anvendt af Ø. Hvidbjerg Autolakereri.

Bolig:

Konstruktion/tag: Villaen er opført i 1951, og senere til- og ombygget i 1985. Ejendommen er opført i to etager i en muret facade samt saddeltag med eternittag.

Vinduer: Plastikvinduer monteret med termoruder.

Indretning: Det samlede boligareal er opgjort til 142 m2 samt en udestue på 35 m2. Ejendommen er indrettet i tre etager med tilhørende kælder på 30 m2. Stueetagen rummer entré, toilet, spisekøkken samt en vinkelstue med adgang til en overdækket terrasse. 1 salen er indrettet med repos, badeværelse med brus samt 4 gode værelser. Fra entreen er der adgang til kælderen, som består af et rum med plads til vaskesøjle, oliefyr samt diverse opbevaring.

I nær relation til boligen er der indrettet en dobbelt garage med et disponibelt rum. Garagen er monteret med 2 alu porte samt en brændeovn til opvarmning.

Opvarmning: Ejendommen opvarmes via oliefyr.

Naboer: Ejendommen er beliggende i landlige omgivelser mellem Vester og Øster Hvidbjerg med ca. 18 km til Nykøbing M centrum.

Udenomsarealer: Villaen er beliggende med kort afstand til erhvervsarealet, indkørsel befæstet med grus samt sten befæstet terrasse og haveareal udlagt i græs.

Erhverv:

Konstruktion/tag: Ejendommen er opført i flere tempi fra 1965-1993. Den oprindelige del af ejendommen er fra 1965, bygningen er opført i en muret facade i gasbetonblokke samt saddeltag belagt med eternitplader (En mindre del af taget på bagsiden af ejendommen er udført med ensidet taghældning med eternitplader). Tilbygningen som er opført i 1993 i en stålspærskonstruktion beklædt med stålplader samt built-up tag belagt med tagpap.

Vinduer: Træ- og plastikvinduer monteret med termoruder.

Indretning: Det samlede erhvervsareal er opgjort til 1.203 m2, som fordeler sig i to bygningskroppe som er sammenbyggede med en fordelingsgang.

Den oprindelige del består af et stort værksted med lifte og sprøjtekabine med tilhørende monteringshal. På forsiden af ejendommen er der indrettet kontor med toilet. Den nyeste del af værkstedet består af toilet, rum til opbevaring af farve mv, monteringshal med 2 store alu porte samt en stor sprøjtekabine. Der er indrettet en lille kantine på 1 sal. Der er ikke niveau fri adgang mellem de 2 værkstedsafsnit.

Opvarmning: Erhvervsbygningerne opvarmes via oliefyr.

Belysning: Fastmonteret lysstofrørsbelysning

Strøm: N1 oplyser at der er 250 amp strøm.

Inventar: Driftsinventar til autolakereri medfølger i handlen.

Udenomsarealer: Udenomsarealerne består af grus befæstet kørsels- og parkeringsarealer på forsiden, og bagsiden af ejendommen.

Ansvarsfraskrivelse:
Ejendommen sælges som den er og forefindes og beset af køber. Ejendommen sælges uden ansvar for fejl og mangler af enhver art, såvel retslige som faktiske, bortset fra vanhjemmelsansvar.

Forslag til anvendelse

Bolig- og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
1.195.000,-
Pris pr. m² kr.
888,-
Årlige driftsudgifter kr.
82.197,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
61,-

Lokalet

Etage areal
1345 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6825 m²

Faciliteter

Badeværelse
Brændeovn
Garage
Toilet
Kantine
Kælder
Spisekøkken
Parkeringsareal
Saddeltag
Terrasse
Port
Kontor

Teknik

Lift
Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere