SENEST SET
FAVORITTER

Industriparken 7, 9500 Hobro

ERHVERVSEJENDOM MED STOR RUMMELIGHED

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9810 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ABB1021Type : Kontor

Industriparken 7 er adressen for et spændende erhverv med muligheder.

Industriparken 7 er adressen for et spændende erhverv med muligheder, muligheder og masser af muligheder. Hvad end du er på udkig efter en kontorbygning til dine medarbejdere, showroom for din butik, ja endda erhvervslokaler med mulighed for privat bolig, så er du kommet til det helt rette sted.
 
Ejendommen er arkitekttegnet fra 2000 og opført i solide materialer med røde mursten om hele facaden og et symmetrisk udseende, der passer godt til den let skrånende grund. Vi har at gøre med hele 380 kvadratmeter fordelt over to etager, der selvsagt er fyldt med lys og har en suveræn indretning med plads til mange selvstændigt arbejdende mennesker. Overetagen rummer et storrumskontor, to selvstændige møderum, toiletfaciliteter og en frokoststue med køkken, mens endnu et stort fællesrum ligger i underetagen og har direkte adgang til den vestvendte terrasse såvel som et arkiv i hver sin fløj. At etablere flere små lokaler er en smal sag, men vælger du at have de store lokaler forblive åbne, er du garanteret et lyst centrum med masser af plads, der kun forstærkes af loftet, der er åbnet op til kip. Den energivenlige bygning er desuden garant for et lavt forbrug, og skulle pladsen på et tidspunkt komme til at knibe, er det muligt at udvide bygningsarealet yderligere.
 
Til ejendommen hører en skønt anlagt have med æbletræer, grønne plæner og masser af plads til at sætte sommerfesterne i scene.
 
Beliggenheden er midt i Valsgaard tæt på idrætshal og skole og med en super god placering i forhold til Hobro, der ligger små seks kilometer fra hoveddøren. Her kommer mange fra oplandet trillende forbi, når de skal ind i storbyen, og der er derfor en særdeles bemærkelsesværdig synlighed, da Industriparken ligger lige ud til hovedvejen og giver enormt gode adgangsforhold – og skal du på motorvejen, er der kun syv minutters kørsel til E45.
 
Velkommen.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Pris pr. m² kr.
5.250,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
380 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6034 m²

Faciliteter

Arkiv
Fællesrum
Møderum
Storrumskontor
Terrasse
Toiletfaciliteter
Køkken

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere