SENEST SET
FAVORITTER

Teglgade 3, 9550 Mariager

A´Porta Bodega- frokostrestaurant med ejendom

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Flemming
Telefon +45 2299 XX XX Se nummer
E-mail xx@restaurantsalg.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5264Type : Hotel & Restaurant

Hyggelig forretning med smuk og velholdt bygning på brostensbelagte Teglgade i Mariager.

Den har i mange år været kendt som byens hyggelige bodega og vinstue, der emmer af atmosfære. Renoveret køkken, ny bar, nyt billard bord super velholdt. Denne forretning fremstår flot, da ejer har benyttet nedlukningen til at shine stedet op.
Drives p.t. som bodega og frokostrestaurant, med mulighed for udvidede af åbningstid og omsætning. Det hele fremstår velholdt, med nyt billardbord, ny bar, nyt fadølsanlæg, nyt køkken m. nyt inventar. Flotte og meget hyggelige udearealer. Omsætningen er en kombination af bodegadrift, både i hverdagen, men også hvor unge går i byen fredag og lørdag og frokostrestaurant. Der serveres højkvalitets smørrebrød, ledsaget af en snaps eller en velskænket fadøl fra det spritnye fadølsanlæg. Spiritusbaren er helt ny og digital, der sikrer fuld indtjening uden spild. Der er også fin omsætning på spillemaskiner i bodegaen, der p.t. er indrettet med rygning tilladt. Adskilt fra bodegadelen er et hyggeligt serveringslokale med god atmosfære. På førstesalen er et helt nyt billardbord, der danner rammen om gæsterne og lokale turneringer. Udeserveringen er både til gården og gaden, med pladser ud til idyllisk brostensbelagt gade. Hele gården er velindrettet i flere afdelinger, med ny træterrasse og mulighed for afdækning og opvarmning.

Forslag til anvendelse

Frokostrestaurant
Bodega
Bar

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Pris pr. m² kr.
4.473,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
446 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Træterrasse
Udearealer
Billard
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere