SENEST SET
FAVORITTER

Hobrovej 11, 9510 Arden

Rold Gl. Kro sælges

2.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 98 13 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3190604Type : Hotel & Restaurant

26 kro-/hotelværelser samt Suite

Rold Gammel Kro er en af landets ældste kroer med 26 kro/hotelværelser. Kroen har indtil lukningen hørt under Small Danish Hotels og stedet emmer af ægte krostemning i den rette stil.

Ejendommen indeholder i stueplan, reception med adgang til den store sal. Salen er højloftet, udstyret med AV-udstyr og med godt lysindfald. Bagerst i salen er der adgang til den lille sal, også brugt som morgenmadstue, samt adgang til glasstue/vinterstue. Stueplanen indeholder også kroens á la carte restaurant, bar samt fuldt apteret køkken. Derudover findes der mødelokale med AV-udstyr.

Førstesalen indeholder en større suite, samt mindre værelser, kontor og badeværelse.

Bag kroen findes en værelsesbygning fra 1987 med 24 gode lyse værelser, alle med bad og toilet. Der hører et større grønt område, på ca. 1 ha., til ejendommen, placeret bag værelsesbygningen.

Kroen indeholder desuden Jodle Birges Museum, som er en fritliggende bygning, indrettet med bænke, mindre podie til musiker. Såfremt køber ønsker at beholde Museets effekter vil dette kræve en særlig tilladelse fra familien.

Placeringen midt i det naturskønne Rold åbner mange muligheder for kroens fremtidige anvendelse, hvor kort afstand til golfbaner, mountainbike stier mv. bør nævnes. Kroen er centralt placeret i Rold, midt i rundkørslen hvor hovedvejene 535 og 180 krydser. Der er ca 3 km. til Arden Station, og ca. 8 km. til motorvej E45.


Ejendommen sælges for konkursbo og ejendommen sælges derfor uden ansvar for mangler af enhver art, såvel retlige som faktiske, dog bortset fra adkomstmangler. I tilfælde af adkomstmangel kan køber ikke kræve erstatning, men er alene berettiget til at hæve købet, for så vidt angår den eller de efter, som vanhjemmelen vedrører. Køber erklærer sig indforstået med ikke herudover at kunne gøre misligholdelsesbeføjelser gældende overfor sælger/ kurator/ eller skifteretten vedrørende købet, herunder retten til at hæve handlen, kræve afslag i prisen eller erstatning. Køber erklærer, at han i sin prisfastsættelse har taget højde for nærværende ansvarsfraskrivelse.

Forslag til anvendelse

Bar
Restaurant
Kro
Hotel
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
2.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
169.785,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
102,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1666 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
17799 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Mødelokale
Av
Reception
Mødelokale
Køkken
Reception
Bad
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK