SENEST SET
FAVORITTER

Adelgade 47, 9500 Hobro

Gågadeejendom på 2 etager

999.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9810 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ABB0023Type : Andre typer

Masser af muligheder på en central adresse!

Du kan nu erhverve nøglerne til Adelgade 47 – en 210 kvadratmeter stor gågadeejendom med god synlighed i Hobro. Her får du gode og mulighedsrige rammer om din virksomhed.

Ejendommen er fra 1962, og ligger i den øverste halvdel af gågaden Adelgade. De 210 kvadratmeter fordeler sig over to brugbare etager, og i stueetagen byder facaden af gulv til loft-vinduer. De sikrer et dejligt, naturligt lysindfald, giver god mulighed for udstilling og skaber samtidig god synlighed.

Erhvervsmålet egner sig til alt indenfor detailbranchen, og den har tidligere fungeret som musikforretning med tilknyttede øvelokaler på 1. salen. Indgangspartiet fører ind i det store og regulære butikslokale, der kan indrettes lige præcis, som man ønsker – her er god plads til alt lige fra udstillinger til reoler med varer, betalingsområde og og prøverum. Kort sagt: her kan du få det lige præcis, som du ønsker. Foruden stueetagen byder ejendommen på hele 1. salen, og heroppe venter intet mindre end fem separate værelser (lette skillevægge) samt et køkken og toilet, der til fx personale.

Ejendommen sælges til en pris, hvor også der er mulighed for at lave et nyt projekt – flere muligheder for rette køber!Det hele toppes med en af Hobros mest centrale adresser; nemlig på gågaden hvor kørsel er tilladt, hvilket giver gode forudsætning for af- og pålæsning såvel som nemme adgangsmuligheder. Gaden huser et varieret udvalg af butikker, hvor din virksomhed nemt vil passe ind, og samtidig kan vi glæde dig med det faktum, at det her er en af Hobros mest travle placeringer.Vi tager dig gerne med på en fremvisning, så du kan se erhvervsmålets mange muligheder med egne øjne.

Forslag til anvendelse

Butikker

Økonomi

Pris i kr.
999.000,-
Pris pr. m² kr.
4.757,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
210 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
187 m²

Faciliteter

Toilet
Prøverum
Skillevægge
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere