SENEST SET
FAVORITTER

Østerbyvejen 8A, 9940 Læsø

Gammelgaard Feriecenter Læsø

7.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9843 XX XX Se nummer
E-mail xx@calundan.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: GAMMELFType : Hotel & Restaurant

23 ferielejligheder med tilhørende fællesrum

Gammelgaard Feriecenter, oprindelig en gammel Læsøgård, kan spores helt tilbage til 1600-tallet, blev grundet landbrugets strukturudvikling overflødig og opkøbt af familien Kjeld Strøm Pedersen, der i 1992 ombyggede den til et moderne feriecenter, der stadig fremtræder nyt og tidssvarende grundet løbende vedligeholdelse, senest med udskiftning af alle hvidevarer og modernisering af køkkener, nye møbler og TV, samt facaderenovering og nyt tag.

Gammelgaard Feriecenter er omgivet af skov og dyrket gran midt på Læsø lige uden for byen Byrum, øens største by, med indkøbsmuligheder, restauranter, rådhus, offentlige institutioner, lægehus, tandklinik osv.

Der er endvidere direkte og gratis buslinje og cykelsti lige udenfor, og kun 2 km til den lokale landingsbane.

Det perfekte udgangspunkt til fods, på cykel, med bus eller bil. I de senere år er Gammelgaard Feriecenter vokset og tilbyder nu overnatning i fine ferielejligheder. Det betyder, at der kan tilbydes forskellige løsninger, der er skræddersyet til behovene hos gæster og deres feriebudgetter.

Så som ejer af Gammelgaard Feriecenter kan du tilbyde dine gæster den bedste chance for afslapning, handling, dejlige omgivelser og en høj hygiejnestandard, fred og ro og en ægte ø atmosfære.

Feriecentret indeholder bl.a.: Reception - "Badeland" - Omklædning - Kontor - Lager - 23 fantastiske ferielejligheder hvor flere er handicapvenlige og de fleste består af entre, køkken og stue i et, værelse, soveværelse og badeværelse. Der er fra samtlige værelser udgang til flisebelagt terrasse - Festsal/morgenmadsrestaurant - Stort velfungerende restaurationskøkken - og meget mere.

Et fantastisk sted med masser af muligheder.

Forslag til anvendelse

Feriecenter
Restauranter

Økonomi

Pris i kr.
7.900.000,-
Pris pr. m² kr.
5.498,-
Årlige driftsudgifter kr.
10.373,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
7,-

Lokalet

Etage areal
1437 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
48123 m²

Faciliteter

Badeværelse
Omklædning
Fællesrum
Handicapvenlig
Reception
Terrasse
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere