SENEST SET
FAVORITTER

Østerby Havnegade 8B, 9940 Læsø

Læsø Spisehus

3.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Søren Klein
Telefon +45 6020 XX XX Se nummer
E-mail xx@restaurantsalg.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5346Type : Hotel & Restaurant

Populær restaurant 30 m fra kajkanten inkl ejendom

Beliggende på Læsø, perlen i Kattegat, er nu en unik mulighed for at få drømmen om gourmetrestauranten opfyldt. Læsø Spisehus er smukt beliggende på Østerby Havn, som er en aktiv fiskerihavn og har en skøn marina, som sommeren igennem er et populært mål for øboere, sommerhusgæster, sommerhusejere, lystsejlere, endagsturister m.fl.
På Læsø er der ca. 1.200 sommerhuse med en høj belægningsprocent, der sikrer et solidt kundegrundlag året rundt. Læsø har med sin centrale placering i Kattegat, mange sejlende turister, bl.a. fra millionbyen Göteborg, der lige slår et smut over til Østerby Havn. I sæsonen er der ca. 1.000 overnattende personer i bådene i marinaen. Det går stærkt i køkkenet hvor der sælges lokale jomfruhummere, fisk fra Kattegat, stjerneskud og Galloway oksekød, der opfedes lokalt på Læsøs strandenge hvor de har det gode liv, indtil de bliver gourmetkød!

Jomfruhummere købes direkte på kutteren hver dag og fiskefileterne hentes hos den lokale fiskehandel og disse kontakter bliver kommende ejer naturligvis præsenteret for, da ejer gerne vil hjælpe dig godt i gang.

De mange gæster som besøger Læsøs urørte natur nyder et veltilberedte måltid af gode råvarer fra Spisehuset, ikke kun i de lune sommermåneder, men helt fra vinterferien til december er der gæster på øen, og Spisehuset er desuden populært valg når de lokale skal fejre de store begivenheder.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
3.500.000,-
Pris pr. m² kr.
9.115,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
78,-

Lokalet

Etage areal
384 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere