SENEST SET
FAVORITTER

Museumsvej 2, 9940 Læsø

Idyl for alle pengene sælges med 13,5 ha jord.

7.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9843 XX XX Se nummer
E-mail xx@calundan.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: LS5Type : Hotel & Restaurant

Charmerende landejendom indrettet med bed and breakfast på Læsø

Enestående landsted beliggende i Byrum midt på Læsø. Østergård drives i dag som et velrenommeret Bed & Breakfast med 31 sengepladser (fordelt over 983 m2 + 301 m2 uudnyttet tagareal), privat beboet stuehus på 317 etagemeter ( fordelt over 232 m2 beboelse, 12 m2 kælder og 73 m2 orangeri) og 134.675 m² jordtilliggende. Stedets nuværende anvendelse kan naturligt inspirere til hvordan ejendommen kan anvendes, men perspektivet bør bestemt ikke begrænses hertil. Alverdens eventyr og livsdrømme står for døren til at blive udlevet hér og det er kun fantasien som sætter grænser.

I dag er tre af gårdens fire længer indrettet med i alt fire dobbeltværelser, syv selvstændige ferielejligheder og stort fællesrum, mens den fjerde længe er indrettet som stuehus med privatbeboelse for ejendommens ejere. Dertil kommer et skønt orangeri på ca. 70 m2, der på en fin og yndefuld måde bidrager med en nærmest sydlandsk stemning til den historiske nationalromantiske gård. Det er oplagt at bringe stedets drift som hotel, kro eller Bed & Breakfast ind i sin næste generation. Og det er oplagt at lave et skønt refugium på gården. Og det er oplagt at åbne dørene for konferencer, leder- og medarbejderkurser, seminarer og alverdens andre foretagender, som kan nyde godt af disse vidunderlige rammer. Det er også oplagt at tilbageføre stedet som privatbolig for den pladskrævende familie eller flere generationer, som ønsker at bo under samme tag. Og det er oplagt at lade vennepar smelte mere eller mindre sammen i et bofællesskab, hvor der er plads til både at være helt private og være meget fælles. Faktisk er det oplagt at lade tankerne få frit løb, for vel nok det meste kan lade sig gøre her og stedet er vel nok et af de skønneste steder jeg nogensinde har været.

Læsø er et naturrige, som byder på alt fra sin egen særlige botanik til sjældne fuglearter, sæler og ikke mindst en eksorbitant god jagt og fiskeri. Med sine 118 km2 er dette den største ø i Kattegat, med kun omkring 1.800 indbyggere. Kommercielt er Læsø mest kendt for sin saltsydning og sit fiskeri, men med sine 1.951 årlige solskinstimer er øen en del af Danmarks ørkenbælte og det sted i landet med mest solskin. I grunden meget symbolsk for stedets nærmest poetiske lystæppe, som så ubegribeligt smukt bevæger os og de historiske bygninger i symbiose med det naturrige landskab. Side om side findes skovområder, med fine klitplantager, sandstrande så langt som øjet aner, rønner og hedemoser. Trefjerdedel af øens areal henligger som naturområder, mens kun en fjerdel består som landbrugsarealer og beboelse.

For dem som kender øen placerer Læsø sig et helt særligt sted i hjertet ? et sted, som ikke giver plads til andet. Stemningen på øen, tilhørsforholdet og historien er lige så særlig som lyset og duftene af havet. Et åndehul. Et eventyr, som handler om alt det skønne i Livet. Som handler om at være sammen; at være tæt på naturen; om lokalsamfund. Et sted som handler om nærhed og kærlighed til noget som er større end storbylivets hektiske hverdag, hvor hastige rutiner mere handler om at nå sit næste mål, end at nyde vejen rundt. På Læsø er det som om at man tvinges til at stoppe op. Man tvinges til at suge luft ind og nyde nærheden og skønheden ved det enkle.

Forslag til anvendelse

Kro
Bed and breakfast
Hotel

Økonomi

Pris i kr.
7.600.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
35.182,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
13,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2752 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
134675 m²

Faciliteter

Fællesrum
Gård
Kælder

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK