SENEST SET
FAVORITTER

Bøgevej 16, 9430 Vadum

Udviklingsjord på god placering

4.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91205934Type : Grunde

Cirka 1 hektar jord beliggende som nabo til eksisterende parcelhusbebyggelse

Bøgevej 16 omfatter godt 11.000 m² jord, p.t. i landzonen. Det er således køber selv, der forestår udarbejdelse af lokalplan i samråd med
Jammerbugt Kommune.

Kontantprisen på kr. 4,5 mio. + moms er ansat ud fra et scenarie, hvor køber opnår tilladelse til opførelse af tæt/lav byggeri i et plan.

Køber drager selv omsorg for byggemodning, tilslutning mv.

Læbæltet mod syd skal som udgangspunkt bibeholdes.

Området er kendetegnet ved enkelte landejendomme mens Glentevej, nord for jordstykket/matriklen, allerede er et etableret parcelhuskvarter. Øst for matriklen på ”Bøgesvinget” er der nyopførte parcelhuse.

Nørhalne gennemgår en positiv udvikling, hvor blandt andet parcelhusgrunde bliver ”revet væk”. Byen er også ideel placeret, bl.a. for parret med job i Aalborg, som ønsker ”valuta for pengene”, i form af nybyggeri i ”spiselig” afstand fra landets 4. største by Aalborg.

Nørhalne er, ligesom Vadum, en af de oplandsbyer til Aalborg, hvor der p.t. pågår en særdeles positiv udvikling, også rent befolkningsmæssigt. Det er vores opfattelse at der ligeledes vil være fortsat lejerefterspørgsel efter særligt 1-plansboliger i byen bl.a. til det ældre publikum. Der er p.t. ingen grunde til salg i Nørhalne.

Byen har i dag skole til og med 6. klasse og et aktivt foreningsliv, hvor mange blandt andet kender Nørhalne Cup som et eksempel her på. Der er gode busforbindelser til Aalborg City, AAU og det nye Supersygehus.

Nørhalne har indkøbsmuligheder i Coop Dagli’Brugsen. Byen ligger 9 kilometer øst for Aabybro, 3 kilometer nord for Vadum og 11 kilometer nord for Aalborg. Byen hører til Jammerbugt Kommune.

Fra ejendommen, er der knap 6 kilometer til Aalborg Lufthavn og få minutters afstand til motorvej E39. Nørhalne er endvidere placeret i fornuftig afstand til en af landets bedste strande i Blokhus.

Økonomi

Pris i kr.
4.500.000,-
Pris pr. m² kr.
408,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11026 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere