SENEST SET
FAVORITTER

Strandvejen 62, 9800 Hjørring

Sælges i budrunde

1.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E3365Type : Kontor

Ejendommen sælges i budrunde

Nordicals Vendsyssel udbyder en særdeles spændende ejendom beliggende ved Vesterhavet i den skønne ferieby Lønstrup.

Bygningen på Strandvejen har tidligere fungeret som filial for Sparekassen Vendsyssel, og der er tale om en yderst præsentabel ejendom med vandskuret og gulmalet facade, trævinduer og tagbelægningen med tagpap med listedækning. Bygningen fremstår vedligeholdt og i god stand både indvendigt og udvendigt, og der er flisebelægning på hele grunden, og til ejendommen er der tilhørende parkeringspladser.

Ejendommen har en fin planløsning og er indrettet med et stort ekspeditionslokale, mødelokale, teknikrum, arkivrum, kantine med køkkenfaciliter, kundetoilet og personaletoilet. I hele bygningen er der troldtektlofter og gulvbelægning er hovedsagelig tæpper.

Opvarmning er fjernvarme.

ANVENDELSESFORMÅL
Køber undersøger selv hos myndighederne, om der skulle være noget til hinder for, at køber kan anvende ejendommen til det påtænkte fremtidige formål. Ethvert forhold i forbindelse hermed er sælger uvedkommende.

SÆLGES I BUDRUNDE
Ejendommen udbydes til salg med en mindstepris på kontant kr. 1.600.000,00.

Godkendelse af sælger
Handlen skal godkendes af sælger, og sælger er ikke forpligtet til at sælge ejendommen, og forbeholder sig således retten til at forkaste samtlige tilbud.

Købstilbud, der indeholder forbehold eller en kontantpris på andre vilkår end anført i udbudsmaterialet, kan sælger vælge at forkaste som ugyldige.

Sælger er frit stillet med hensyn til at gøre brug af de indkomne bud eller afvise alle bud. Sælger er frit stillet med hensyn til hvilke kriterier, sælger vil anvende ved vurderingen af de indkomne bud.

Bud
Særlig blanket skal anvendes. Blanket fås sammen med udførligt udbudsmateriale.

Den udfyldte og underskrevne tilbudsblanket og den underskrevne købsaftale skal afleveres på ejendomsmæglerens forretningssted eller sendes som postforsendelse hertil i en lukket kuvert, der er mærket 'bud' og med angivelse af 'Strandvejen 62' indenfor nedenfor angivne frist.

Det er aftalt, at buddet skal være ejendomsmægleren i hænde senest den 11.06.2021 kl. 10:00, og det er tilbudsgivers ansvar, at købstilbuddet er afgivet rettidigt.

Der er ikke adgang til at overvære åbning af købstilbud - og indtil salg har fundet sted er købstilbud fortrolige.

Tilbuddet er bindende for køber indtil den 22.06.2021, og bud skal godkendes af sælger og forventes godkendt den 18.06.2021.

Ved afgivelse af tilbud skal der vedlægges en erklæring på budsummens berigtigelse fra anerkendt pengeinstitut udstedt indenfor de seneste 3 måneder. Erklæringen skal være underskrevet af udsteder.

Købstilbud skal vedlægges bekræftet med kopi af billedlegitimation, hvis budgiver er privatperson - og bekræftet tegningsudskrift fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, såfremt budgiver er et selskab.

Økonomi

Pris i kr.
1.600.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
39.802,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
195,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
204 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
670 m²

Faciliteter

Arkivrum
Kantine
Kundetoilet
Mødelokale
Parkeringsplads
+Mere

Teknik

Fjernvarme
Teknikrum

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere