SENEST SET
FAVORITTER

Markedsgade 7, 9800 Hjørring

Markant ejendom i Hjørring C.

3.350.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91202090Type : Kontor

Markant, blandet bolig-/erhvervsejendom i Hjørring med Metropol ShoppingCenter som genbo.

Den forhenværende Nazarethkirke bærer fortsat et kirkeligt præg, og er af nuværende ejer indrettet til egen bolig med mulighed for tilhørende erhverv.

Facaderne er af røde teglsten, delvist malet i en rød nuance. I alt er der 2½ etager, hvor til kommer ’udsigtspost’ i det tilhørende tårn. Taget er en sadeltagkonstruktion, belagt med nyt tegltag. Ejendommens samlede etageareal på 258 kvm vil pr. overtagelsesdagen være til købers disposition.

Stueetagen (erhverv på 112 kvm) er i dag indrettet til butik/showroom med tilhørende kontor og toiletfaciliteter. Der er god lofthøjde, og arealet vil være særdeles anvendeligt til tegnestue eller lignende.

Beboelsen på i alt 146 kvm fungerer som en 3 værelses lejlighed med egen 1. førstesal. Lejligheden er gennemgribende renoveret af nuværende ejer og fremstår både præsentabel og tidsvarende med mange flotte detaljer, herunder fritlagte bjælker, badeværelse og køkken af høj standard. Lejligheden har adgang til stor sydøstvendt terrasse.

Såfremt at ny ejer alene ønsker at benytte erhvervsdelen selv, vil lejligheden kunne indbringe en pæn lejeindtægt, hvilket også gør sig gældende - såfremt at ny ejer som udgangspunkt, alene ønsker at disponere over beboelsesdelen.

Til ejendommen hører desuden 36 kvm garage med indbygget udhus. Der er samtidig god parkeringsmulighed på den bagerste del af grunden, mod øst.

De samlede, årlige driftsudgifter, inkl. afsat beløb til udvendig vedligeholdelse, er estimeret til kr. 40.000 p.a.
Ejendommen er forsynet med fjernvarme og er energimærket med karakteren ’C’.

Kontakt os for yderligere oplysninger og/eller for en fremvisning af denne liebhaverejendom
med kombineret bolig/erhverv i Hjørring C.

Hjørring er den største by i Vendsyssel med ca. 25.994 indbyggere (2018) og har gennem flere år oplevet en pæn befolkningstilvækst. Byen er præget af flere større offentlige og private investeringer og pt. er der nyt teater under opførsel, og byggeriet af nyt fodboldboldstadion samt 2 nye idrætshaller fra 2015.

Hjørring er centralt beliggende i Vendsyssel og fungerer som oplandsby for store dele af især det vestlige og centrale Vendsyssel. Hjørring er kendt for et rigt kultur og handelsliv.

I centrum af byen findes Springvandspladsen, hvor Østergade, Strømgade, Søndergade og Jernbanegade mødes. Strømgade er gågaden der forbinder Springvandspladsen med Sct. Olai Plads. Østergade blev i 2008 gjort til gågade, og her findes bl.a. byens shoppingcenter 'Metropol'. Jernbanegade der fører til banegården, er Hjørrings gå-i-byen gade, hvor flere restaurationer ligger samlet.

Hjørring ligger ca. 50 km nord for Aalborg, ca. 30 km vest for Frederikshavn, 13 km sydøst for Hirtshals, ca 20 km nordøst for Løkken, ca 60 km sydvest for Skagen.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
3.350.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
29.685,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
115,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
258 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
344 m²

Faciliteter

Badeværelse
Bjælker
Garage
Parkeringsmulighed
Tegltag
Terrasse
Toiletfaciliteter
+Mere

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK