SENEST SET
FAVORITTER

Løkkensvej 892, 9480 Løkken

Mulighedsrig ejendom på stor grund i skønne landlige omgivel

2.695.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8753 XX XX Se nummer
E-mail xx@thomas-risager.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ERH10088BType : Hotel & Restaurant

Mulighedsrig ejendom på stor grund i skønne landlige omgivelser og med egen sø

Løkkensvej 892: Mulighedsrig ejendom på stor grund i skønne landlige omgivelser og med egen sø
Tæt på Løkken og Vesterhavet finder I denne mulighedsrige ejendom, som i dag er godkendt til drift af hotel/vandrehjem med plads til 16 gæster i stueetagen og 10 gæster på 1. sal. Ejendommen rummer hele 15 værelser, fem badeværelser, et toilet og et lyst og hyggeligt opholdsmiljø, så her er mulighederne mange. Alternativt kunne være en stor familie, der gerne vil deles om et feriedomæne i skønne landlige omgivelser og egen sø.

På ejendommen finder I flere terrasser og godt med plæne, som eksempelvis kan arrangeres med legeredskaber, bålplads eller noget helt andet.

Endelig er der en dobbeltgarage med skur i den ene ende.

Placeringen er rigtig god med cykelafstand ind til stemningsfulde Løkken, hvor I finder et bredt udvalg af specialbutikker og spisesteder. Byen summer af liv i sommerhalvåret med forskellige aktiviteter såsom surfing og outdoor events. Der er bestemt også hyggeligt efterår og vinter. Endelig er her naturligvis flere supermarkeder til jeres indkøb. Fra adressen skal I heller ikke langt for at nå ud til den attraktive, lyse sandstrand ved havet - det kan ligeledes klares på en cykeltur.

Løkkensvej 890: Fritliggende bolig på 120 m2 med stor grund og masser af muligheder

Har du hænderne skruet rigtigt på, og mangler du dit næste byggeprojekt? Så er du på rette vej, fordi her på Løkkensvej 890 venter nemlig en ejendom, der trænger til en kærlig hånd. Til gengæld får du muligheden for at sætte dit eget præg, og så giver den store grund på 9.249 kvadratmeter flere anvendelsesmuligheder.

Boligen består lige nu af tre værelser, et badeværelse, et køkken, en stue og en lille forstue. Denne plantegning kan bibeholdes, eller du kan nytænke opdelingen og måske skabe et eftertragtet køkken-alrum, større værelser eller noget helt tredje.

Forslag til anvendelse

Spisested
Hotel

Økonomi

Pris i kr.
2.695.000,-
Pris pr. m² kr.
4.469,-
Årlige driftsudgifter kr.
34.835,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
58,-

Lokalet

Etage areal
603 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
30479 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere