SENEST SET
FAVORITTER

Tuenvej 16, 9881 Bindslev

Velrenommeret Café

3.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91400379Type : Hotel & Restaurant

Ideelt til fortsat drift af værksted/butik indenfor kunsthåndværk/Café og evt. Brasserie

-”Sørig Gamle Skole”, velrenommeret Café med tilhørende keramik værksted samt butik
-Idyllisk beliggenhed i hjertet af Vendsyssel
-Dejlig tilhørende privatbeboelse
-Ideelt til fortsat drift af værksted/butik indenfor kunsthåndværk i kombination med Café og evt. Brasserie
-Mulighed for udvidelse af Café område og samt etablering af Bed & Breakfast

Sørig Gamle Skole er oprindeligt opført i 1916 og er således over 100 år gammel og har gennem de sidste knap 35 år været ejet af keramiker og barista Dorthe Hansen. Efter overtagelsen tilbage i 1988, har nuværende ejer løbende renoveret og udviklet Sørig Gamle Skole, til et samlingspunkt for utallige stamgæster, som år efter år vender tilbage efter godt keramisk håndværk, god kaffe, hjemmelavede kager samt øvrige specialiteter indenfor kunsthåndværk og fødevarer.

Ejendommen er ideel til fortsat drift af kreativt værksted indenfor alle typer kunsthåndværk. Dette i fortsat kombination med drift af en kendt og velrenommeret Café. Cafeen kan evt. suppleres med brasserie. Ejendommen er ligeledes oplagt til at indeholde et bed & breakfast.

Ejendommen der er oprindeligt opført i 1916, på en 3.865 m2 stor grund, fungerede oprindeligt som skole i Sørig. Ejendommen er opført i mursten, der er vandskurede og hvidmalede. Taget er røde vingetegl. Taget er udskiftet over 2 omgange i henholdsvis midt 90erne og i 2010. Vinduerne er alle originale vinduer, som er løbende vedligeholdt - senest i 2021. Der er lavet en tilbygning i 1996, hvor der i dag er indrettet kundetoiletter, keramikværksted og lagerlokaler. Lagerlokalerne er indrettet, så de ligeledes kan anvendes til behandlerrum, eksempelvis for en alternativ behandler. Der er ligeledes lavet nyt el i hele ejendommen, der er lavet nye kloakker og nye faskiner. Erhvervsarealet udgør i alt 158 m2 af ejendommens samlede areal på 330 m2.

Beboelsen indeholder nyere køkken alrum med indgang til stor stue. Der er i stueplan ligeledes badeværelse. Fra stueplan er der adgang til 1. Sal, der indeholder 2 værelser, heraf er det ene indrettet som kreativt værksted, men kan også anvendes til soveværelse. Det andet værelse anvendes i dag som soveværelse. Der er ligeledes et uudnyttet disponibelt rum. Privatbeboelsen udgør således 172 m2.

Førstehåndsindtrykket af ejendommen emmer af historiens vingesus, hvor flere finurlige detaljer er bevaret. Sammen med den nænsomme renovering og den gennemførte udvidelse af ejendommen, har man formået at bevare Sørig Gamle Skoles charme og sjæl. Ejendommen er ideelt til fortsat drift med de nuværende funktioner, men der er også rig mulighed for at ændre og tilføre nye funktioner til Sørig Gamle Skole.

Matcher ejendommen dine drømme og ønsker, så bestil en fremvisning og få syn for herlighederne.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
3.600.000,-
Pris pr. m² kr.
10.909,-
Årlige driftsudgifter kr.
23.726,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
72,-

Lokalet

Etage areal
330 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5300 m²

Faciliteter

Badeværelse
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere