SENEST SET
FAVORITTER

Hjørringgade 2, 9850 Hirtshals

Restaurant Lilleheden

12.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91400147Type : Hotel & Restaurant

40 års goodwill og et stærkt brand såvel lokalt som nationalt

- Unik mulighed for overtagelse af restaurant ”Lilleheden”
- 40 års goodwill og et stærkt brand såvel lokalt som nationalt
- Facade til Hirtshals Torv, Marinaen og lystbådehavnen
- Markant ejendom i bymidten med bedste beliggenhed og flot udsigt til Nordsøen
- Gode afskrivninger – est. ca. 424 t.kr. p.a.
- Overtages i selskabsform – samlet pris for anparterne ca. 4,1 m.kr.

Ejendommen har et markant facadeudtryk og ligeledes sublim facadeværdi til det mest velkendte og velbesøgte sted i Hirtshals. Her ledes trafikken automatisk forbi, med det nyrestaurerede torv som nabo og med udsigt samt trappenedgang til havnen og havet.

Restaurant Lilleheden blev opstartet af nuværende restauratør tilbage i 1981. Restauranten startede på Hjørringgade 2, og har vækstet løbende, hvorfor Kystvejen 5 blev tilkøbt i 2007. Ejendommen har dermed facade hele vejen rundt mod Torvet – Nørregade, Kystvejen og Hjørringgade. I dag indeholder ejendommen café, restaurant, bar, selskabs- og konferencelokaler, samt gode muligheder for udeservering med solkroge og havudsigt. Den samlede ejendom fremgår velvedligeholdt ude som inde.

Hjørringgade 2 er den primære ejendom, med køkken, restauration, café og barområde, samt 1. sal med plads til adskillige spisende gæstende, som tilfældet er det i stueplan. Kystvejen 5 fungerer som lager, men ligeledes med præsentabel indgang til 1. sal, der løbende benyttes til konfirmationer og lignende gæstende selskaber, der ikke uden grund vender tilbage til ”Lilleheden”. Sidstnævnte bygning er i forbindelse med den omfattende renovering af bygningen apteret, så den på sigt eventuelt kan konverteres til beboelse for ejer/forpagter eller lignende.

En handel med ”Lilleheden” konstrueres som en selskabsoverdragelse, og en overdragelse af 2 ApS’er. Et med ejendommene i og et med driften. Samlet købspris for anparterne udgør ca. kr. 4,1 mio. Udførlig opgørelse over pris på henholdsvis goodwill og ejendomsselskab, samt regnskabstal i øvrigt, kan rekvireres ved henvendelse til EDC Erhverv Poul Erik Bech, på linje med inventarliste, oplysning om nuværende antal årsværk, åbningstider mv.

En sjælden mulighed for suverænt beliggende restauration med en veldrevet forretning. Oplagt for brugeren, der eventuelt kan køre stedet videre, men ligeledes investor, som eventuelt selv har forpagter klar.

Forslag til anvendelse

Bar
Café
Restauration

Økonomi

Pris i kr.
12.495.000,-
Pris pr. m² kr.
17.927,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
697 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
569 m²

Faciliteter

Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere