SENEST SET
FAVORITTER

Niels Juelsvej 32, 9850 Hirtshals

Motel Nordsøen - tæt ved færgelejet

14.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E3118Type : Hotel & Restaurant

Motel Nordsøen med attraktiv beliggenhed i Hirtshals

Motel Nordsøen i Hirtshals udbydes til salg.

Nordicals Vendsyssel udbyder et attraktivt motel beliggende i havnebyen Hirtshals, hvor nærmeste nabo er Nordsøen Oceanarium og færgelejet til både Fjordline, Smyril Line og Color Line er indenfor få minutters kørsel fra motellet.
Der er tale om velholdt og veldrevet motel med i alt 56 værelser i forskellige indretninger og størrelser. Hovedbygningen er opført i 1983, og materialerne er tænkt med henblik på minimum af vedligeholdelse, det vil sige røde mursten i facader og med tagbelægning af tagpap med listedækning, vinduer i plast samt zinktagrender. Ejendommen er i fire forskudte længer og med flisebelagt atriumgård, solgård og terrassearealer. Som gæst på Motel Nordsøen kan man hver morgen nyde morgenbuffet i de hyggelige lokaler, og man kan frit benytte sig de fine faciliteter såsom foredragssal, undervisnings- og mødelokaler.

På Motel Nordsøen er der i alt 40 dobbeltværelser med eget bad og toilet - 3 handicapværelser med eget handicapvenligt bad og toilet - 9 familieværelser indrettet med to separate dobbeltværelser med fælles bad og toilet - 3 familieværelser med plads til 4 personer samt 1 tresengsværelse.

Der forefindes videre en separat værelsesfløj, hvoraf 20 dobbeltværelser af de i alt 40 dobbeltværelser forefindes. Der er alle indrettet med eget bad. Til denne fløj er der en stor opholdsstue og moderniseret køkken, der findes i umiddelbar forbindelse med værelserne. Fløjen er særdeles velegnet til lukkede events, festlige familie arrangementer eller til håndværkere, der arbejder i byen og mangler et fornuftigt og prisbevidst overnatningssted.

Alle værelser har eget TV og internet, og der er gratis parkering for motellets gæster.

Ud over de nævnte værelser findes der en lejlighed på første sal samt et stort parcelhus på 160 m² beliggende på adressen Lilleheden Skovvej 1.

Opvarmning er fjernvarme.

Forslag til anvendelse

Motel

Økonomi

Pris i kr.
14.700.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
87.370,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
39,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2230 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
14619 m²

Faciliteter

Atriumgård
Foredragssal
Bad
Gratis parkering
Toilet
Opholdsstue
Parkering
Zinktagrender
Køkken
+Mere

Teknik

Fjernvarme
Internet
Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK