SENEST SET
FAVORITTER

Brinck Seidelins G 5, 9800 Hjørring

Attraktiv beliggenhed i Hjørring

2.498.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91400396Type : Detailhandel/butik

Velegnet til detail, liberalt erhverv, klinik mv.

• 283 m² butikslejemål ledigt til købers brug
• Attraktiv beliggenhed i Hjørring Midtby
• Nabo til Gågaden, Metropol, Amtmandstoften, Vendsyssel Teater m.m.
• Velegnet til detail, liberalt erhverv, klinik – evt. projektudvikling med bolig
• Til købers disposition fra sommeren 2023
• 443 m² grundareal

Ejendommen er opført i 1923 og løbende renoveret med bl.a. nyt tag i 2007 og nyistandsat butik i 2020 – butiksdelen udgør 245 m² + 38 m² kælder. Butikken har siden 2004 været anvendt til tøjforretningen Seeds. Tv. ligger blomsterforretningen Blomsten og th. GF Forsikring.

Butikken har en flot facade med zink inddækket udhæng, og direkte indgang fra gadeniveau. Facaden er henholdsvis sten samt beklædt med træ i en lys nuance. Taget er et built-up tag, belagt med tagpap. Vinduerne er primært tolags termoruder isat messing/metal rammer mod facaden. Opvarmning sker via fjernvarme. Ejendommen er energimærket med karakteren X, og fremstår overordnet i pæn og indflytningsklar stand. Butikken er opdelt med et større niveauopdelt salgslokale forrest samt baglokale med køkken og et lille kontor. Bagerst er der lager og udgang til baggård med lukket garage.

Ejendommen er beliggende i Hjørring bymidte, som indgår i en spændende byudvikling som er igangsat i april 2022. Hjørring – en nytænkt bymidte – har bl.a. til formål at skabe et mangfoldigt og varieret kulturliv samt opblomstring af midtbyens handelsliv. Over de seneste år er der som nabo og ved indgangen til Brinck Seidelins Gade bl.a. opført Metropol ShoppingCenter (2008) og Vendsyssel Teater (2017). Den nye byudvikling har her foruden planer om at lave en grøn kultur- og regnvandsakse, som skal løbe forbi Brinck Seidelins Gade, Teatret, Mammutpladsen og op til Sct. Olai Plads. Endvidere er der forslag om at bygge den nye Musikskole overfor banegården i området omkring Teatret og Mammutpladsen.

Selve ejendommen ligger under det nye lokalplan forslag – Bevarende lokalplan for Brinck Seidelins gade og Amtmandstoften. Lokalplanområdets anvendelse fastlægges til centerformål med boliger, liberale erhverv, privat- og offentlig servicevirksomhed herunder pengeinstitut, kulturelle institutioner, hotelvirksomhed, restaurationer, caféer, offentlige formål, undervisningsformål samt butikker. Ejendommen er ikke registreret bevaringsværdig.

En velbeliggende detailforretning med oplagte projektmuligheder.

Forslag til anvendelse

Café
Klinik
Butikker
Butik

Økonomi

Pris i kr.
2.498.000,-
Pris pr. m² kr.
10.196,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
245 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
443 m²

Faciliteter

Baggård
Garage
Kælder
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Tv

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere