SENEST SET
FAVORITTER

Femhøje 5B, 9800 Hjørring

Offentligt udbud - Andel af Femhøje Idrætscenter

13.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Martin Winther
Telefon +45 2459 XX XX Se nummer
E-mail xx@colliers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: C-012762Type : Andre typer

 

Ejerlejligheden er særindrettet til idræts- og undervisningsformål, som en del af et større idrætscenter, bygget i forbindelse med Hjørring stadion.

Ejerlejligheden består af stor velindrettet idrætshal med god loftshøjde, der kan benyttes til mange forskellige idrætsgrene, herunder springgymnastik, da der er installeret springgrav. Derudover er der i stueplan indrettet stort depotrum til diverse redskaber samt gode omklædningsfaciliteter. På 1. sal er der indrettet undervisnings-/mødelokaler i forskellige størrelser med udsigt til fodboldbanen.

Anvendelsen er underlagt tinglyste vedtægter for ejerforeningen samt pligt til at indgå i ejerforeningens driftsfællesskab.

Der er indgået en aftale med Springteam Nordjylland om leje af idrætshallen m.v. pr. timebasis. Timesatsen er fastlagt af Hjørring Kommune, som en standardpris for udlejning af hallen og er således ikke til forhandling.

Endvidere er der lavet en rammeaftale med Hjørring Kommune omkring klubberne Vendsyssel FF og Fortuna Hjørrings brug af undervisningslokaler, toiletfaciliteter m.v. men dog ikke idrætshallen. Klubberne betaler 1.295 kr. pr. kamp ekskl. moms. Beregningsgrundlaget for lejeberegningen er fastsat i henhold til konkurrencestyrelsens model for beregning af fodboldklubbers betaling af brug af stadionfaciliteter.

I 2022 udgjorde den samlede lejeindtægten 185.086 kr.

Endelig er der indgået en samarbejdsaftale med Hjørring Private Realskole, der ejer den anden idrætshal i idrætscenteret. Samarbejdsaftalen omfatter bl.a. aftale omkring VUC&HF NORD S/Is og Hjørring Private Realskoles fælles disponering af begge haller m.v. Der henvises i øvrigt til de indgåede aftaler, der findes i datarummet.


Energiklassse A2015.


Ejendommen udbydes efter cirkulære om salg af statens faste ejendomme, cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010.

Udbudsmateriale, tilbudsblanket og adgang til datarum kan rekvireres ved skriftlig henvendelse til Colliers Aalborg - e-mail: martin.winther@colliers.com

 

Et tilbud skal afgives skriftligt jævnfør udbudsvilkårene og tilbudsfristen er den 1. november 2023 kl. 12.00.

 

Tilbuddet skal afgives i en lukket kuvert mærket ”Tilbud på matr.nr. 24u, Hjørring Markjorder, Femhøje 5B, 9800 Hjørring” til: Colliers International Danmark A/S, Østre Havnegade 20, 9000 Aalborg, personligt mod kvittering eller pr. anbefalet post, således at tilbuddet er fremme senest den 1. november 2023 kl. 12.00. Åbning af tilbuddene finder sted kl. 13.00 på samme adresse. Det vil ikke være muligt at overvære åbning af tilbuddene og sælger forbeholder sig ret til at vælge frit mellem de modtagne tilbud, eller forkaste dem alle.


Forslag til anvendelse

Undervisning

Økonomi

Pris i kr.
13.900.000,-
Pris pr. m² kr.
7.880,-
Årlige driftsudgifter kr.
384.279,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
218,-

Lokalet

Etage areal
1764 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Hall
Omklædningsfaciliteter
Toiletfaciliteter

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere