SENEST SET
FAVORITTER

Skagensvej 50, 9881 Bindslev

Liebhaverejendom i storslået natur

5.998.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91400355Type : Andre typer

Fantastisk ejendom med mange anvendelsesmuligheder; Bolig & Erhverv, Bed & Breakfast, Kursuscenter, To- eller flerfamilieejendom

- Liebhaverejendom i storslået natur
- Mange anvendelsesmuligheder
- Oplagt til: Bolig & Erhverv, Bed & Breakfast, Kursuscenter, To- eller flerfamilieejendom
- 53.720 m² grund – 725 m² bygningsareal
- Opført 2007

Charmerende liebhaverejendom med mulighed for bolig og erhverv.

Denne spændende ejendom rummer et væld af anvendelsesmuligheder for køberen. Går du med drømmen om at kombinere din bolig med erhverv, lave Bed & Breakfast, kursuscenter, to-familieejendom eller……så er der her en oplagt mulighed.

Ejendommen er beliggende i første række til Nordjyllands naturskønne omgivelser og uforstyrret ro. Her er højt til loftet og kort afstand til stranden, skoven, Tverstedsøerne og byen. Grunden tilbyder ca. 5.4 hektar jord anlagt med egen sø, hestefold og en stor skøn have med romantiske udbygninger og flot anlagte terrasseområder. Eventyrligheden mærkes dagen lang og energiforholdene samt standen er i top, på de moderne og nyopførte bygninger fra 2000/2007. Ejendommen entreres fra Skagensvej via en lang smuk allé. Bygningerne ligger dermed tilbagetrukket og ugenert på grunden i et malerisk miljø.
Alleen har mark til begge sider mod Skagensvej, inden man kommer til den første del af grundstykket, som opdeler sig med hestefold forrest, og herefter gårdsplads med rund indkørsel til hovedhuset samt tilbygningerne. Bagerst findes nævnte have med sø. En dejlig lukket oase med en fantastisk ro og idyl.

Bygningsdelen består af 5 bygninger - hovedhuset, garagen, værkstedet, hestestalden og orangeriet. Der er mange muligheder og plads til at drømme stort. Boligdelen er i dag opdelt med 314 m² i hovedhuset og en lejlighed på 41 m² i sidebygningen. Der er mulighed for at indrette yderligere til beboelse, lejligheder, erhverv eller værkstedsformål. Det samlede bygningsareal udgør 725 m².

Hovedhus: Liebhaverbolig (bygn.1) af højeste kvalitet. Indretningen fordeler sig med en flot højloftet hall, hvorfra der er trappe til 1. sal, og den ene af husets 2 dagligstuer. 1. sal er kun delvis udnyttet og giver mulighed for yderligere m² til bolig-/erhvervsareal. Stueplan er opdelt i store rum med et åbent køkken, 1 pejsestue og dagligstue, soveværelse med eget badeværelse, badeværelse i hall, kontor, bryggers og viktualierum samt spisestue med indbygget vin lokale.

Tilbygninger: Indrettet med selvstændig lejlighed godkendt til beboelse. Indeholder køkken, spiseplads, badeværelse, stue og 2 værelser med i alt 8 sengepladser. Værksted (bygn.3) med gulvvarme og højt til loftet. Gulvet er pudset beton, og loftet er beklædt med troltekt plader. Der er ca. 3,5 meters højde i kip. Stalden (bygn.2) indeholder 4 hestebokse. Der er op til 3,5 meter i kip, og troltektplader på loftet. Der vurderes gode muligheder for at indrette bygningen til erhverv eller bolig. Orangeri (bygn.4) er bygget i 2013 og indeholder 54 m². Giver en skøn mulighed for at dyrke sine egne råvarer til brug i køkkenet. Herudover et udhus i glas til forlængelse af sommeren.

Matcher ejendommen dine ønsker og drømme, så bestil en fremvisning og få syn for herlighederne.

Forslag til anvendelse

Bolig erhverv

Økonomi

Pris i kr.
5.998.000,-
Pris pr. m² kr.
8.273,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.257,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
33,-

Lokalet

Etage areal
725 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
53720 m²

Faciliteter

Badeværelse
Hall
Spiseplads
Viktualierum
Gårdsplads
Køkken
Kontor

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere